Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Στη Σαουδική Αραβία η πυροβολαρχία των ελληνικών Patriot για να φυλάει τα διυλιστήρια της Aramco!

Στη Σαουδική Αραβία η πυροβολαρχία των ελληνικών Patriot
Στην αεροπορική βάση της Τανάγρας έγινε η τελετή αποχώρησης για τη Σαουδική Αραβία της πυροβολαρχίας, με περίπου 100 αξιωματικούς, των ελληνικών αντιαεροπορικών Patriot.
Η τελετή έγινε παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Χαρδαλιά, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.
Η συγκρότηση της Ελληνικής Δύναμης Σαουδικής Αραβίας και η διάθεση μιας Πυροβολαρχίας Κατευθυνομένων Βλήμάτων (ΠΚΒ) του αντιαεροπορικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς Patriot για την ενίσχυση της αεράμυνας και της αντιπυραυλικής προστασίας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης της διεθνούς πρωτοβουλίας «Integrated Air and Missile Defence Concept» (IAMD Concept).
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, τόνισε την ιστορική σημασία της αποστολής που σκοπό έχει τη διατήρηση της ειρήνης και την προάσπιση της παγκόσμιας ασφάλειας.

Δηλαδή οι Έλληνες Στρατιωτικοί και τα ελληνικά PATRIOT διαφυλάσσουν την παγκόσμια ασφάλεια προστατεύοντας την Παγκόσμια Ασφάλεια στην Σαουδική Αραβία των σκοταδιστών εμίρηδων που ενισχύουν τους φονταμενταλιστές Τρομοκράτες του ISIS σε Ιράκ και Συρία για να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις και να επιβάλλουν το Χαλιφάτο του σκοταδισμού, στήριξαν την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν το καθεστώς Καντάφι, ενώ Σαουδάραβες ήταν και οι περισσότεροι Τρομοκράτες που προκάλεσαν τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου. 
Που ακολούθως έδωσαν το πρόσχημα στις ΗΠΑ να εξαπολύσουν τον τρομοκρατικό τους πόλεμο, να εισβάλλουν σε Ιράκ-Αφγανιστάν και να επιβάλλουν τους τρομονόμους τους εναντίον των λαών στις καπιταλιστικές μητροπόλεις.
Κυρίως όμως τα ελληνικά στρατεύματα στην Σαουδική Αραβία εμπλέκονται άμεσα στον πόλεμο που διεξάγει εναντίον του λαού της Υεμένης οδηγώντας τον στην Γενοκτονία, λαμβάνουν μέρος στην σύγκρουση δια Αντιπροσώπων μεταξύ Σαουδικής Αραβία-Ιράν.     
Επισήμανε ότι η αποστολή της πυροβολαρχίας στη Σαουδική Αραβία αποτελεί το επιστέγασμα των άριστων σχέσεων που διατηρούν οι δύο χώρες και της οπτικής τους για τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, συμβάλλοντας από κοινού στην προαγωγή της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στις κοινές στρατιωτικές δράσεις που έχουν αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο χώρες, όπως οι συνεκπαιδεύσεις στο πλαίσιο των ασκήσεων «Falcon Eye I» η ανταλλαγή επισκέψεων των Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων, η πρόσφατη τοποθέτηση Ακόλουθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα για πρώτη φορά, καθώς και η επανατοποθέτηση Έλληνα Ακολούθου Άμυνας στο Ριάντ, που σηματοδοτούν την αναβάθμιση των στρατιωτικών σχέσεων των δύο χωρών.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι Εχθρός των λαών.
Παίρνει θέση δυνάμεων που επεμβαίνουν ενάντια στους λαούς προκαλώντας ποτάμια προσφυγικής δυστυχίας και συμμετέχει στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Εμείς καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία σε Αντίσταση.
Να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής με Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Η πρόταση για την συγκρότηση Αντιπολεμικού Συντονισμού απαντά ακριβώς σε αυτή την ανάγκη.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου