Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Φασίστες εξωσχολικοί που ενοχλήθηκαν από τις όμορφες ζωγραφιές των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Συκεών Θεσσαλονίκης

Φασίστες εξωσχολικοί που ενοχλήθηκαν από τις όμορφες ζωγραφιές των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Συκεών Θεσσαλονίκης, μπήκαν και έβαψαν τα σύμβολά τους λερώνοντας το σχολείο. Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι για το τι κόσμο θέλουν να φτιάξουν. Κόσμο της βρωμιάς, της σβάστικας και του φαλλού. Η μισανθρωπιά τους φαίνεται ακόμα και στο ότι μουτζούρωσαν ζωγραφιά παιδιού σε αναπηρικό καροτσάκι...

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Συκεών όμως είναι αποφασισμένοι/ες να καθαρίσουν τις φασιστικές βρωμιές και να ζωγραφίσουν ακόμα πιο ωραίες ζωγραφιές στο σχολείο τους.
Ταυτόχρονα σε ένα άλλο σχολείο, στο Καλλιτεχνικό Λύκειο Γέρακα, η η εκεί μαθητική κοινότητα τοποθέτησε πανό με αντιφασιστικό περιεχόμενο.
Το έχουμε ξαναπεί. Η προσπάθεια των φασιστικών ομάδων να τρομοκρατήσουν την πλειονότητα των μαθητών/τριών που είναι αντιρατσιστές και αντιφασίστες δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας.
Αυτοί που τους επιτρέπουν όμως να μολύνουν τα μυαλά ανήλικων παιδιών με τις σάπιες ιδέες τους έχουν τεράστιες ευθύνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου