Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

12η Μεραρχία Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος») : η τρομερή διάδοση του Κορονοιού δεν είναι αποτέλεσμα Ατομικής Ανευθυνότητας αλλά της Υπερκόπωσης , των συχνών ασκήσεων και του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ

Η Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από την 12η Μεραρχία αποκαλύπτει πολλά.
Καταρχήν το μέγεθος της διάδοσης του Κορονοιού στον στρατό που είναι πολύ μεγάλο παρά την απόκρυψη του από το Υπουργείο Άμυνας.
Επίσης, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο συνεχίζουν να μιλούν για Ατομική Ευθύνη καθώς επιχειρούν να αποκρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους στη διάδοση του Κορονοιού!
Ενώ η διάδοση του Κορονοιού είναι τόσο μεγάλη, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας συνεχίζουν να εφαρμόζουν την ίδια πολιτική που διαδίδει τον Ιό.
Είναι χαρακτηριστική η επικίνδυνη απόφαση τους να πραγματοποιήσουν τις Παρελάσεις ενώ οι συνάνθρωποι μας πεθαίνουν κατά δεκάδες κάθε μέρα!
Διαβάστε την σχετική διαταγή:
Μήνυμα Στργου Δκτη ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ για κορονοιό: 
ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο Ν. ΕΒΡΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ. 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ. 
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΩΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΜΑ, ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
 1. ΣΥΧΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΦΑΓΗΤΟΥ. 
2. ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ. ΠΙΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΧΝΑ. 
3. ΑΡΑΙΩΣΤΕ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. 
4. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ. 
4. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΠΟΜΩΝΩΝΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ Ή ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ Ν/Σ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ. 
4. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΙΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ Ή ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΣΗΣ/ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. 
5. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ Ή ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩ. 
6. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ. 
7. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΤΗ ΣΥΧΝΗ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. 
8. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ. 
9. ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ) ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ. 
ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

Χρειάζεται να ζητήσουμε από το ΓΕΣ να επιβεβαιώσει τη διαταγή;
Εξάλλου, αντίστοιχες διαταγές έχουν εκδοθεί και δοθεί στη δημοσιότητα από το ΓΕΕΘΑ.

Μεγαλύτερη σημασία έχει να σκεφτούμε την απάντηση που έρχεται από το χαμηλόβαθμο προσωπικό της 12ης Μεραρχία;.
Πρέπει να πούμε την πικρή αλήθεια. 
Ότι η υπαιτιότητα για την έξαρση αυτή που παραδέχεται και ο ίδιος ο Στρατηγός σε μονάδες της Μεραρχίας, είναι οι πολλές υπηρεσίες και για τους στρατιώτες και για τα στελέχη.
Οι πολλές ασκήσεις.
Η καταπόνηση του προσωπικού λες και είναι ανεκπαίδευτο.
Και σαφώς η τελευταία άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, που όλοι ήταν ένα μπούγιο εκεί στο βουνό, σε μια περίοδο που ο ιός είναι ακόμη στα φόρτε του. 

Οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την 12η Μεραρχία είναι συνεχείς. Κάποιοι απάντησαν με ψέματα, λέγοντας ότι δεν τρέχει τίποτε...
Απαιτήσαμε να μην γίνει η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ. Δεν μας άκουσαν. Τώρα δεν προλαβαίνουν να μετρούν θετικά κρούσματα.
Βάλανε το Αξιόμαχο και την Πολεμοκαπηλεία τους πάνω από την ανθρώπινη Υγεία και Ζωή.
Απαιτούμε να μην γίνουν Παρελάσεις. ήδη λαμβάνουμε καταγγελίες για τα όργια των αξιωματικών στις προετοιμασίες. Η ευθύνη πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας είναι τεράστιες.
Ο Κορονοιός είναι εδώ. Ο κίνδυνος είναι ακόμη πιο μεγάλος εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου