Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Να σταματήσει η Κυβέρνηση να δρα απάνθρωπα, ανήθικα στους 400 πρόσφυγες και να Παραβιάζει το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο!

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων καταγγέλλει την άθλια στάση της Κυβέρνησης απέναντι σε εκατοντάδες Αφγανούς πρόσφυγες που κινδυνεύουν εδώ και μέρες σε πλοίο έξω από την Κάρπαθο. 
400 πρόσφυγες που βρέθηκαν Όμηροι της απάνθρωπης αστικής πολιτικής των Μητσοτάκη-Ερντογάν.
Απαιτούμε:
Να ελλιμενιστεί άμεσα το πλοίο στη χώρα μας και να δοθεί σε όλους πολιτικό άσυλο. 
Να σταματήσει το ακροδεξιό κρεσέντο των τελευταίων ημερών που οξύνθηκε μετά τη δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη και τις ρατσιστικές δηλώσεις και παράνομες παρεμβάσεις Υπουργών στη διαδικασία. 
Η Κυβέρνηση επενδύει στην ακροδεξιά για να καλύψει τις ευθύνες της για τους χιλιάδες θανάτους λόγω κόβιντ και το κύμα ακρίβειας. 
Η σοκαριστική αυτή δολοφονία από επτά (7) Αστυνομικούς Εκτελεστές που έστρεψαν τα όπλα και έριξαν 36 σφαίρες εναντίον άοπλων ανήλικων είναι η εικόνα του σύγχρονου κράτους Πολέμου/Καταστολής που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους πρόσφυγες και μειονοτικούς ως Ασύμμετρη Απειλή, ως Εσωτερικό Εχθρό.
Το ελληνικο αστικό κράτος και η σύμμαχοί του έχουν τεράστια ευθύνη για τα καραβάνια των προσφύγων. 
Και τώρα οργανώνουν να στείλουν Ελληνικό Στρατό στο Μάλι και στις χώρες του Σαχέλ, για να υπερασπίσουν τα αποικιακά συμφέροντα της Γαλλίας και των Ελλήνων επιχειρηματιών.
Κανένας φαντάρος, κανένα στέλεχος να μην δεχθεί να συμμετέχει σε βρώμικες επαναπροωθήσεις στον Έβρο, το Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο. 
Τώρα που κινδυνεύουν άνθρωποι θυμήθηκαν ότι πρόκειται για διεθνή ύδατα. 
Όταν πρόκειται για πετρέλαια και στρατιωτικά γυμνάσια το ελληνικό και το τουρκικό κράτος κάνουν λεονταρισμούς. 
Να διασωθούν άμεσα οι πρόσφυγες και να σταματήσει η Κυβέρνηση να συμπεριφέρεται απάνθρωπα, ανήθικα και σε αντίθεση με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου