Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟ-Στο ΚΕΤΘ σταμάτησαν τα καψόνια στους ΕΠ.ΟΠ. μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-Τους δίνουν Μουχλιασμένο Ψωμί και άθλιο φαγητό!

Η νέα επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι γινόντουσαν καψόνια και βαρβαρότητες εις βάρος των ΕΠ.ΟΠ. αλλά ότι όλες αυτές οι αγριότητες σταμάτησαν μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Είναι μια Καταγγελία που "αδειάζει" το γνωστό μιλιταριστικό σαιτ-παράρτημα του Υπουργείου Άμυνας που με FAKE NEWS επιχειρεί να συκοφαντήσει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να δικαιολογήσει το στρατιωτικό κατεστημένο.
  
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Μετά την αρχική καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κόπηκαν οι ανοησίες με εκπαιδεύσεις στον ήλιο χωρίς λόγο και χαλάρωσαν. 
Πινκ πόνκ ατομικά καψώνια, κάμψεις και τα λοιπά κόπηκαν μαχαίρι.
Μέσα έγινε χαμός! 
Αναφέρθηκε το θέμα στη Ταγματική Αναφορά και οι διμοιρίτες προσπάθησαν ατομικά να μάθουν ποιος έγραψε την επιστολή με τις καταγγελίες και τι. 
Οι μερίδες βελτιώθηκαν ποσοτικά αλλά το φαγητό συνεχίζει να είναι κακό ποιοτικά και μουχλιασμένο. 
Επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες. 
Είναι το ψωμί και από το τετράδιο που έχουν βάλει στα εστιατόρια ώστε να γράφουμε τα παράπονα μας. 
Πάντως γενικά τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα.
Χαλάρωσαν μετά τον ντόρο που έγινε με την καταγγελία.
Οι περισσότεροι εδώ συμφώνησαν ότι καλώς βγήκε προς τα έξω για να μαθευτεί τι γίνεται. 
Πάντως υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως:
έλλειψη καθαριστικών
σακούλες που δεν δίνονται γιατί δεν υπάρχουν
σπασμένα παράθυρα,
βουλωμένα μπάνια κτλ.

Το ΓΕΣ και η Διοίκηση του ΚΕΤΘ Αυλώνας επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις πολύ σοβαρές καταγγελίες;
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι βίαιες συμπεριφορές και τα ακραία καψόνια ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ αγόρασε νέους Πολεμικούς Εξοπλισμούς 10 δις ευρώ και συμφώνησε με την Γαλλία του Μακρόν να σταλούν ελληνικά στρατεύματα στο πλευρό των Μισθοφόρων της Λεγεώνας των Ξένων, στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.     
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία, δεν έχουν να κάνουν με την ιδιαιτερότητα κάποιου Αξιωματικού, όχι βεβαίως ότι αυτό δεν παίζει ρόλο.
Υπάρχουν όμως δύο βασικά συμπεράσματα.
Καταρχήν η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο κάνουν σοβαρές περικοπές στα κονδύλια που αφορούν την καθημερινότητα μας, μετακυλούν το κόστος της εκπαιδευτικής διαδικασίας  -και για τους φαντάρους όλο το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης- στους εκπαιδευόμενους φαντάρους και τα πολύ χαμηλόβαθμα στελέχη!  
Ο Στρατός σε εκπαιδεύει Απάνθρωπα για να φερθείς  Απάνθρωπα στους πρόσφυγες-μετανάστες, στο Μάλι και στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Εμείς τους καλούμε να Αντισταθούν και να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι.
Σε κάθε περίπτωση και ανά πάσα στιγμή είναι δίπλα τους η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Πιστεύουμε ότι κανένας νέος άνθρωπος δεν έχει θέση ως Επαγγελματίας Στρατιώτης στον Ελληνικό Στρατό.
Τους καλούμε να Παραιτηθούν Μαζικά.
Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σε μαχητικούς και αποφασιστικούς αγώνες για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Δεν μπορεί να ταυτίζουμε το Παρόν και Μέλλον μας με τον Πόλεμο και την παραγωγή ανθρώπινης δυστυχίας για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των πλουσίων.
Οι Καταγγελίες των γονιών αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ πρώτα απ΄όλα εμάς θα πατήσουν κάτω.     
Εμείς λέμε ξεκάθαρα:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου