Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

"Αυτοκτόνησε" η Έφη Τσιχλάκη σύζυγος σωματοφύλακα ισχυρού προσώπου και πρώην υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή

Είναι 21 Μαρτίου 2016 όταν η Έφη Τσιχλάκη παρουσιάζεται από τον σύζυγό της (σωματοφύλακα ισχυρού προσώπου και πρώην υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή) ως αυτόχειρας. Μία γυναίκα 47 ετών που εντοπίζεται με πυροβολισμό στο αριστερό μέρος του κρανίου της ενώ η ίδια ήταν δεξιόχειρας...

"Αυτοκτόνησε", λοιπόν, η Έφη ενώ όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς της, οι φωτογραφίες από τη νεκροψία της σοκάρουν καθώς δείχνουν μία κακοποιημένη γυναίκα.
"Αυτοκτόνησε" ενώ όπως καταθέτουν συγγενείς της τους είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβάται για τη ζωή της και ότι ακόμα κι αν διαφύγει στο εξωτερικό ο σύζυγός της θα την βρει.
"Αυτοκτόνησε" και γι' αυτό ειδικοί πραγματογνώμονες, ψυχίατροι και άλλοι αρνούνταν να αναλάβουν την υπόθεση ενώ συγγενείς της Έφης λάμβαναν απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα ακόμα και μπροστά σε αστυνομικούς.
"Αυτοκτόνησε" ενώ όλοι οι δικαστές και ο εισαγγελέας έκριναν τον σύζυγό της ένοχο, ο οποίος αθωώθηκε με τις ψήφους των ενόρκων.
"Αυτοκτόνησε" ενώ σήμερα ένας ακόμη εισαγγελέας ασκεί έφεση θεωρώντας πως τα στοιχεία που δείχνουν γυναικοκτονία είναι αδιάσειστα.
Δεν είναι αυτοκτονία - Είναι άλλη μία γυναικοκτονία!
Να αποδοθεί δικαοσύνη για την υπόθεση της Έφης!
*Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ: https://tvxs.gr/.../martyria-tvxs-skinothetisan...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου