Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΜΙΑ ΖΩΗ Επαγγελματίας Στρατιώτης: από τα Καψόνια και την Αθλιότητα του ΚΕΤΘ στο Κυνήγι Προσφύγων, Αποστολές σε Μάλι-Σ.Αραβία, να βαράς Προσοχή και να Πειθαρχείς σε κάθε Παραλογισμό!

Το κείμενο αυτό μοιράστηκε μαζικά σε γονείς και σε ΕΠ.ΟΠ. που ορκίστηκαν στο ΚΕΤΘ Αυλώνα την Πέμπτη 07/10/2021.

ΜΙΑ ΖΩΗ Επαγγελματίας Στρατιώτης: από τα Καψόνια και την Αθλιότητα του ΚΕΤΘ στο Κυνήγι Προσφύγων, Αποστολές σε Μάλι-Σ.Αραβία, να βαράς Προσοχή και να Πειθαρχείς σε κάθε Παραλογισμό!

1Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από ΕΠ.ΟΠ.: Τα πράγματα είναι τραγικά. Από την εκπαίδευση έως και το φαγητό. Αυτό που επικρατεί είναι ο παραλογισμός, η τρομοκρατία, τα καψώνια και άλλα πολλά τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την εκπαίδευση ενός στελέχους υπαξιωματικού που διαφημίζουν. Υπάρχουν Αξιωματικοί διμοιρίτες οι οποίοι κλωτσάνε συναδέλφους την ώρα που κάνουν έρπυση σε πέτρες ή να κάνουμε πινγκ πόνγκ από τον ένα Αξιωματικό στον άλλο!!  Να μειώνουν συναδέλφους βρίζοντας τους ακόμα και τα θεία γιατί εδώ που ήρθατε πρέπει να εκπαιδευτείτε σκληρά. Οι φωνές είναι κλασσικό φαινόμενο. Εν τω μεταξύ δεν φτάνουν όλα αυτά και ακόμα περισσότερα τα μέτρα κατά της πανδημίας πάνε περίπατο. Να περάσουμε στο θέμα του φαγητού το οποίο όχι μόνο δεν φτάνει αλλά είναι και άθλιο. Οι μερίδες είναι απελπιστικά μικρές λες και σερβίρουν για ένα παιδάκι 10 χρόνων και όχι έναν άντρα που έχουν απαίτηση να στέκεται στον ήλιο όλη μέρα και να τρέχει. Το ψωμί είναι πολλών ημερών. Αποτέλεσμα όταν μας σερβίρεται να μας το δίνουν χωρίς καμία ντροπή με μυρμήγκια και μουχλιασμένο!! Μέσα στο φαγητό κάθε φορά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάποιος κάτι. Έχουν βρεθεί από κουμπί παραλλαγής μέχρι οδοντογλυφίδα. Μύγες, τρίχες, κουνούπια και άλλα είδη εντόμων. Προγεύματα πολλές φορές δεν αρκούν. Έχουν φέρει όλα τα είδη σάντουιτς διότι πλέον μεγάλος αριθμός υποψηφίων δεν τρώει είτε γιατί το φαγητό είναι κακό μαγειρεμένο και άθλιο είτε γιατί δεν θα έχει φαγητό με τις τιμές στα ύψη! Οι τιμές είναι εξωφρενικές για ΚΨΜ. Πλουτίζουν, 800 άτομα είναι πολλές χιλιάδες ευρώ την ημέρα. Μας στερούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, μας υποβαθμίζουν σαν προσωπικότητες.

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ: Μετά την αρχική καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κόπηκαν οι ανοησίες με εκπαιδεύσεις στον ήλιο χωρίς λόγο και χαλάρωσαν. Πινκ πόνκ ατομικά καψώνια, κάμψεις και τα λοιπά κόπηκαν μαχαίρι. Μέσα έγινε χαμός! Οι μερίδες βελτιώθηκαν ποσοτικά αλλά το φαγητό συνεχίζει να είναι κακό ποιοτικά και μουχλιασμένο.  Γενικά τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα. Μετά από παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπλοκαρίστηκε η προοπτική να κερδίσει ο Ιδιοκτήτης Λεωφορείου 160.000 ευρώ καθώς απαιτούσαν από 800 ΕΠ.ΟΠ. να προπληρώνουν 50 ευρώ για τις εξόδους.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ αγόρασε νέους Πολεμικούς Εξοπλισμούς 10 δις ευρώ και συμφώνησε με την Γαλλία του Μακρόν να σταλούν ελληνικά στρατεύματα στο πλευρό των Μισθοφόρων της Λεγεώνας των Ξένων, στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο Στρατός σε εκπαιδεύει Απάνθρωπα για να φερθείς  Απάνθρωπα στους πρόσφυγες-μετανάστες, στο Μάλι και στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Εμείς τους καλούμε να Αντισταθούν και να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι. Πιστεύουμε ότι κανένας νέος άνθρωπος δεν έχει θέση ως Επαγγελματίας Στρατιώτης στον Ελληνικό Στρατό. Τους καλούμε να Παραιτηθούν Μαζικά.

Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σε μαχητικούς και αποφασιστικούς αγώνες για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Δεν μπορεί να ταυτίζουμε το Παρόν και Μέλλον μας με τον Πόλεμο και την παραγωγή ανθρώπινης δυστυχίας για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των πλουσίων. Οι Καταγγελίες των γονιών αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ πρώτα απ΄ όλα εμάς θα πατήσουν κάτω. Εμείς λέμε ξεκάθαρα:

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας

ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου