Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

12η Μεραρχία: Χαφιεδίζουν και Τιμωρούν για να κερδίζουν οι Έμποροι!

Η 12η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ
H επιστολή καταγγελίας που έφτασε πρόσφατα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο εθνικισμό και μιλιταρισμός, η πολεμοκαπηλεία και η μισαλλοδοξία που καλλιεργείται μεταξύ των λαών έχει ταξικά αίτια, εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.
Έχει παρανομαστή το Κέρδος!
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Είναι κοινό μυστικό ότι τα Σαββατοκύριακα οργανώνονται στην Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία και Θράκη, πραγματικές εκστρατείες Ελλήνων προς τις γειτονικές χώρες, τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.
Ο λόγος δεν είναι φυσικά η αλλαγή των βαλκανικών συνόρων, αλλά οι αγορές των απαραίτητων προϊόντων από τις πολύ πιο φθηνές αγορές των γειτόνων αφού οι τιμές δεν συγκρίνονται.
Η Ισχυρή Ελλάδα του Μητσοτάκη και των Ελλήνων επιχειρηματιών βλέπουν με απόγνωση ότι οι πολίτες ξεφεύγουν από τα δίκτυα της κερδοφορίας τους και επισκέπτονται τις γειτονικές χώρες για τα ψώνια του SUPER MARKET, για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των ΙΧ αυτοκινήτων, να επισκεφτούν καταστήματα ρούχων και υπόδησης, εστιατόρια, οδοντιάτρους κλπ.
Είναι ενδεικτικό ότι αυτά τα σύντομα ταξίδια για αγορές, αυξάνονται κατακόρυφα με του θα  ανοίξουν τα σχολεία.
Ένα ευρώ ισούται με 11 ή 13 λίρες και το κόστος για την προμήθεια των απαραίτητων σχολικών μειώνεται κατά πολύ για τον δοκιμαζόμενο λαό μας, με τους καθηλωμένους μισθούς του Μητσοτάκη.  
Μάλιστα, τα ταξίδια για αγορές αυτού του είδους έχουν οργανωθεί τόσο πολύ που τα ΚΤΕΛ έχουν προγραμματίσει δρομολόγια με κόστος 25 ευρώ. 
Σύντομο ταξιδάκι αναψυχής και πάμφθηνες αγορές... 
Στον Νόμο Έβρου, φίλοι και συνάδελφοι στρατιωτικοί βάζουν το ΙΧ τους και πηγαίνουν στην Τουρκία.
Και ενώ στην Αδριανούπολη τα μαγαζιά και τα πρατήρια γεμίζουν με Έλληνες εκδρομείς, οι έμποροι στις πόλεις του Έβρου βλέπουν τα κέρδη τους να περιορίζονται.
Όπως μας καταγγέλλουν στελέχη, έμποροι διαμαρτυρήθηκαν πρόσφατα σε Ανώτατους Αξιωματικούς της 31ης Ταξιαρχίας και της 12ης Μεραρχίας και απαίτησαν την λήψη μέτρων.
Λες και οι τσέπες μας και το πορτοφόλι μας τους ανήκουν!
Λες και νοιάστηκαν αυτοί ποτέ αν εμείς τα φέρνουμε βόλτα και πως καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας.
Η 12η Μεραρχία αποφάσισε να συμπαρασταθεί στους Εμπόρους.
Έστειλε στα σύνορα τους Χαφιέδες του 2ου Επιτελικού (ΟΑΣ) να καταγράφουν και να βγάζουν φωτογραφίες στα αυτοκίνητα που περνούν τα ελληνο-τουρκικά σύνορα.
Συγκρίνοντας ακολούθως τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι χαφιέδες με τα Δελτία Εισόδου των αυτοκινήτων που ανήκουν σε στελέχη  έχουν τη δυνατότητα να τιμωρήσουν όσους επισκέφτηκαν την Τουρκία για αγορές, χωρίς να έχουν αιτηθεί και λάβει σχετική άδεια.
Το ΓΕΣ και το ΔΣΣ επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις καταγγελίες; 

Και βαφτίζουν το ρουφιανιλίκι και την Προστασία των κερδών των Εμπόρων πατριωτική πράξη....
Βλέπεις, δεν μπορούν οι λαοί να οικοδομήσουν σχέσεις που γεννά η ζωή και τα αδιέξοδα.
Οι λαοί πρέπει να υποβάλλονται σε θυσίες σε αίμα και σε χρήμα για να αγοραστούν όπλα, απαραίτητα στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και ανταγωνισμούς τους.  
Σύμφωνα με τους Στρατηγούς και τον Υπουργό Άμυνας οι Τούρκοι είναι οι Εχθροί μας, αλλά Έλληνες και Τούρκοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα εξαιτίας της αστικής πολιτικής του Μητσοτάκη και του Ερντογάν.
Βλέπεις, στον Έβρο δεν σηκώνουν Τείχη του Αίσχους μόνο απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Σηκώνουν και ανάμεσα στους λαούς που πρέπει να ζουν βουτηγμένοι στο μίσος και στο φόβο της εκατέρωθεν επιθετικότητας, όπως προπαγανδίζουν τα ΜΜΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αυτό βλέπεις απαιτούν οι έμποροι και οι επιχειρηματίες που κερδίζουν από τους χαμηλούς μισθούς των εργαζομένων, ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης, η TOTAL και η EXXON MOBIL, που μας εκμεταλλεύονται και αν χρειαστεί απαιτούν να γίνουμε κρέας στα κανόνια τους!
Πάντα με "εθνική ενότητα". Έτσι ονομάζουν την Υποταγή και την Πειθάρχηση μας
Και όταν παρεκκλίνουμε από τους σχεδιασμούς τους, το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας θα στείλει τους χαφιέδες του. 
Βλέπεις εμείς είμαστε οι Ασύμμετρες Απειλές που απειλούμε τον Νόμο και την Τάξη, κυρίως την Κερδοφορία των αστών. 

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι χαφιέδες της ΟΑΣ.
Τρέμουν την Συναδέλφωση των λαών, φοβούνται και την ιδέα των κοινών αγώνων των εργαζομένων σε Ελλάδα και Τουρκία ενάντια στον επεκτατισμό και τον Μεγαλοιδεατισμό/Νεοοθωμανισμό, την κρατική τρομοκρατία και την αντεργατική πολιτική των Μητσοτάκη-Ερντογάν και των συμφερόντων των πλουσίων που εκπροσωπούν.
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου