Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Δεν αναγνωρίζονται τα Rapid Test που γίνονται εντός στρατοπέδου στους φαντάρους της ΕΥΔΥΚ-Υποχρεώνονται να τα πληρώνουν κάνοντας τα εκτός;

Ένα σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ, συνφάνταροι και μόνιμο στρατιωτικό, το οποίο υποχρεούται να τηρήσει το νομικό πλαίσιο και τους υγειονομικούς κανόνες της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
Βάσει αυτών, οι ανεμβολίαστοι για να κυκλοφορούν υποχρεούνται σε διενέργεια Rapid Test, το οποίο όταν διενεργείται εντός των μονάδων της ΕΛΔΥΚ δεν φέρει κωδικό barcode -έτσι δεν δύναται να ελεγχθεί με τη χρήση της εφαρμογής CovScan Cyprus- αλλά ούτε καταχωρούνται με κάποιο άλλο τρόπο στο σύστημα υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
Αυτό τους αποκλείει από κάθε είδους δραστηριότητα εκτός μονάδας.
Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για να μεταφέρει ο Στρατός το κόστος διεξαγωγής τους, αφού να συνφάνταροι και μόνιμο προσωπικό θέλουν να κινηθούν ελεύθερα στην Κύπρο πρέπει να τα διεξαγάγουν εκτός των μονάδων, με δικά τους έξοδα!

Εμείς Απαιτούμε να διεξάγει όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά ΤΕΣΤ ο στρατός σε κάθε έξοδο και άδεια, ώστε να διευκολύνονται φαντάροι και χαμηλόβαθμο προσωπικό.
Να παρασχεθεί σε όλους η Δυνατότητα του Εθελοντικού Εμβολιασμού
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις Εορταστικές Άδειες:
Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα άμεσα, πως θα μπορέσουν οι ανεμβολίαστοι συνφάνταροι, οι οποίοι θα λάβουν άδεια για την Ελλάδα στο προσεχές διάστημα, να εισέλθουν σε αεροδρόμιο και κατ’ επέκταση να πετάξουν για την Ελλάδα αφού ο έλεγχος κατοχής SafePass γίνεται με τη χρήση της εφαρμογής CovScan Cyprus στην οποία δεν θα έχουν πρόσβαση;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου