Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Γεωργιάδη, ότι δεν είχαμε νεκρούς το χρωστάς στους φαντάρους-κυβέρνηση και ιδιώτες έκαναν ότι μπορούσαν

"Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται" λέει ο λαός μας...
Και η ερωτοτροπία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, πρώην πολιτευτή του ακροδεξιού ΛΑΟΣ, με πολύ ακραίες ακραίες αντιλήψεις και πρακτικές δεν κρύβονται.
Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιχειρώντας να ωραιοποιήσει την κατάσταση και να συγκαλύψει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που αντιμετώπισαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, υποστήριξε ότι επιτυχία της κυβέρνησης «είναι ότι σε όλες τις καταστροφές δεν έχει χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή».
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ του θυμίζει ότι νεκρό δεν είχαμε εξαιτίας των συνφάνταρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που η κυβέρνηση έτρεξε να παραχωρήσει στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ως δωρεάν εργατικό δυναμικό.
Ορίστε οι αποδείξεις των όσων υποστηρίζουμε:
BINTEO – Στρατιώτες απεγκλωβίζουν 49χρονο με σκλήρυνση κατά πλάκας


Ο 49χρονος, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, περιέγραψε στο LIVE NEWS, τις δραματικές στιγμές στην Αττική Οδό.
«Οι ώρες ήταν δραματικές. Μπήκα στην Αττική Οδό γύρω στις 11.30 το πρωί. Έμεινα εκεί εώς τις 11.30 της Τρίτης. Ο στρατός με απεγκλώβισε και με μετέφερε», ανέφερε αρχικά ο κ. Γιάννης.
«Όλη μέρα δεν είχα πάρει την αγωγή μου, γιατί δεν τα είχα μαζί μου. Δεν είχα πρόσβαση και δε μπορούσα να ενημερώσω κανέναν. Όλη νύχτα δεν πέρασε κανένας, ήμουν με τον συνεργάτη μου όλη μέρα και περάσαμε το βράδυ εκεί, ούτε νερό ούτε τίποτα. Ο στρατός ήρθε το πρωί και μας έδωσε λίγο νερό και μία μπάρα, αυτή που έχουν στον στρατό», συμπλήρωσε.
«Θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό, η ταλαιπωρία που περάσαμε όλοι μας, και δεν μας προειδοποίησε κανένας, δεν μαW απαγόρευσε κανένας την είσοδο μας στην Αττική Οδό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης.
    
    
Θέλει και άλλη απόδειξη ο Άδωνις Γεωργιάδης για το τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ και οι Ιδιώτες της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ; και το πως οι συνφάνταροι έσωσαν πολίτες;
Τηλέμαχος Κωστόπουλος – O καρδιοπαθής που απεγκλώβισαν οι στρατιώτες κινείται νομικά: «Είδα τον θάνατό μου στην Αττική οδό»


Ο 20 ωρών εφιάλτης μέσα στα χιόνια και στην παγωνιά τον οδήγησε τον κομμωτή εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και στα νεφρά
«Έφτασα στο σημείο να αποχαιρετήσω την αδελφή μου και τους φίλους μου γιατί πίστευα πως δεν θα τους ξαναδώ».

«Τη Δευτέρα, όπως και κάθε μέρα, ήμουν κανονικά στα στούντιο όπου βγαίνει η εκπομπή, προκειμένου να ετοιμάσω τη Ζήνα. Γύρω στις 11.55 έφυγα από το στούντιο με ταξί που είχε ναυλώσει η εκπομπή προκειμένου να με μεταφέρει στο σπίτι μου, επειδή φοβόμουν την επέλαση του χιονιά. Όταν φτάσαμε στα διόδια της Αττικής Οδού, ρωτήσαμε αν όλα είναι καλά. “Βεβαίως, είναι ανοιχτή η Αττική Οδός, περάστε” μας είπε η υπάλληλος και κατευθυνθήκαμε στον προορισμό μας. Φτάνοντας στην έξοδο προς Ελευσίνα, στο ένα χιλιόμετρο, τα πάντα είχαν σταματήσει. Από δω και πέρα αρχίζει ο δικός μου Γολγοθάς» διηγείται ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος από το σπίτι του όπου βρίσκεται έπειτα από αναγκαστική άδεια των γιατρών, που του συνέστησαν να αποφύγει κάθε εργασία.

«Ρωτάμε έναν οδηγό από προπορευόμενο αμάξι και μας λέει ότι έχει διπλώσει μια νταλίκα. Θεωρήσαμε ότι σε λίγη ώρα θα έχουμε φύγει. Καμία ενημέρωση δεν είχαμε, παρά μόνο μέσα από τα social media και το ραδιόφωνο» συνεχίζει ο κομμωτής. Έπειτα από ώρες, και ενώ η αδελφή του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γνωρίζοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τηλέμαχος, επικοινώνησε τόσο με την Τροχαία όσο και με την Αστυνομία. Μάταια όμως…

«Προσπαθούσα να πάρω βαθιές ανάσες μέσα στο ταξί και να κάνω ήρεμες σκέψεις, γιατί, αν πάθαινα κρίση πανικού και ανέβαζα παλμούς, θα πέθαινα. Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, και ενώ έχουν περάσει ώρες, τα παιδιά του Στρατού ήρθαν και μας έφεραν κρουασάν και νερά για να αντέξουμε. Αν και ζητήσαμε κουβέρτες λόγω του κρύου, δυστυχώς κανένας δεν μας βοήθησε σε αυτό. Ευτυχώς είχα μισό ζάναξ και το πήρα για να ηρεμήσω» λέει.

Και ενώ έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες, έπειτα από παράκληση τόσο του ταξιτζή όσο και του ίδιου του κ. Κωστόπουλου, που κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, φαντάροι άρχισαν να ξεθάβουν το ταξί και το γύρισαν από την ανάποδη πλευρά, προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβιστεί.
Φόβοι για έμφραγμα

«Εξουθενωμένος έφτασα στο σπίτι έπειτα από 20 ολόκληρες ώρες, όμως άρχισα να νιώθω έντονη δυσφορία. Όταν έβαλα το πιεσόμετρο, έδειχνε 190 παλμούς, με 17 τη μεγάλη πίεση και 10 τη μικρή. Αμέσως επικοινώνησα με τον γιατρό μου, ο οποίος μου είπε να ηρεμήσω γιατί φοβόταν για έμφραγμα».

Ωστόσο οι παλμοί δεν έπεφταν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ταξί, πρώτα στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα» και στη συνέχεια στο Λαϊκό.

«Έχω γνωματεύσεις και από τα δύο νοσοκομεία. Η γνωμάτευση, μάλιστα, αναφέρει αφυδάτωση στην καρδιά και στους νεφρούς. Οι ίδιοι οι γιατροί μού ανέφεραν πως θα είχα φτάσει ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αν καθυστερούσα λίγη ώρα ακόμα».

Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:
Η κυβέρνηση της ΝΔ μετέτρεψε φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη σε Άμισθους εργαζόμενους στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ;
Η κυβέρνηση της ΝΔ, η Πολιτική Προστασία, οι Δήμοι και η Περιφέρεια δήλωνα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία!
Οι Ιδιωτικές Εταιρείες επίσης διαβεβαίωναν ότι είχαν τα σχέδια, το προσωπικό και τα μέσα για να αντεπεξέλθουν στην βαρυχειμωνιά!
Και με το πρώτο χιόνι όλα κατέρρευσαν.
Ο βασικός υπεύθυνος της κυβερνητικής πολιτικής των Ιδιωτικοποιήσεων και του Λιγότερου κράτους, επιχειρεί να αναμορφώσει το τσακισμένο πολιτικό του προφίλ φορτώνοντας τις ευθύνες σε άλλους και να το παίξει κοινωνικά ευαίσθητος με το πρόστιμο των 2000 ευρώ.
Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση και οι ιδιώτες που τα έκαναν μπάχαλο πέρσι με τον χιονιά, που ευθύνονται για την καταστροφή από τις πυρκαγιές τεράστιων δασικών εκτάσεων το καλοκαίρι, που μετρούν δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από την εγκληματική διαχείριση του Κορονοιού...
Έριξαν τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη στους δρόμους.
Προπαγάνδα, Στρατιωτικοποίηση, κάλυψη των δραματικών κενών του Δημόσιου τομέα.
Όμως πλέον αποκαλύπτεται ότι με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, του Υπουργείου Άμυνας, των Επιτελείων και του στρατιωτικού κατεστημένου μετέτρεψαν τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη σε Άμισθους Εργάτες στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
Για τρίτη (3η) συνεχόμενη μέρα η εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό αδυνατεί να αντεπεξέλθει και την αδυναμία της καλύπτει το κράτος, καλύπτει ο Στρατός με την εργασία φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών.
Αλήθεια, γιατί η εταιρεία δεν αναλαμβάνει να «ξεχιονίσει» τα αποκλεισμένα  αυτοκίνητα;


Εδώ πλέον δεν πρόκειται για την κάλυψη των κενών του Κράτους, αλλά για το Υπουργείο Άμυνας που βάζει πλάτη στην Εταιρεία που δεν αναλαμβάνει το Κόστος και τις Υποχρεώσεις που της αναλογούν!
Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Στρατηγοί, οι μεγάλοι Πολέμαρχοι που διαπλέκονται με την κυβέρνηση και περιμένουν αναβάθμιση και εποφθαλμιούν πολιτικές θέσεις, για αυτό δεν λένε κουβέντα;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου