Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Στρατιώτες Σαμοθράκης: AGAINT WAR- Όχι στην εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία.

Όχι στην εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία.

Μήνυμα από Στρατιώτες της Σαμοθράκης για την κρίση της Ουκρανίας.

Η κρίση στην Ουκρανία οξύνεται με τη συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας και η εμπλοκή των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ κάνει μια τέτοια ανάφλεξη αρκετά επικίνδυνη για τους ευρωπαϊκούς λαούς και τους στρατευμένους. Η Ελλάδα αποτελεί κύρια γέφυρα αυτών των ανταγωνισμών ως μέλος του ΝΑΤΟ με τις αμερικανικές βάσεις στα ελληνικά εδάφη θέτοντας σε κίνδυνο το λαό και τη νεολαία σε περίπτωση ελληνικής συμμετοχής στις συμπλοκές. Μάλιστα ήδη έχουμε δύο θύματα, δύο νεκρούς Έλληνες ομογενείς από ουκρανικά πυρά στην Ανατολική Ουκρανία.

Δεν είναι υπερβολή όσα τονίζουμε εδώ και καιρό, ο πόλεμος και ο μιλιταρισμός των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων έχει θύματα, γεννά πείνα, φτώχεια και προσφυγιά. Συνάδελφοι, πρέπει να αγωνιστούμε από κοινού χωρίς αντιπαλότητες για την ειρήνη των λαών. Να πούμε όχι στην εμπλοκή του ελληνικού στρατού σε οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση στην περιοχή. Να αντιταχθούμε στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια των αστικών συμφερόντων. Όσα λέμε δεν είναι άνευ ουσίας και νοήματος. Τα συμφέροντα των πολυεθνικών υπάρχουν και είναι ενάντια στις ελευθερίες των λαών και δυστυχώς οι φαντάροι είμαστε η "καύσιμη ύλη" σε αυτούς τους πολέμους. Η στοχοποίηση Κίνας και Ρωσίας από τις ΗΠΑ για την κυριαρχία σε κομβικά σημεία για ενεργειακούς και εμπορικούς σκοπούς, αυτός ο ανώφελος για τους λαούς ανταγωνισμός είναι αντίθετος με τα λαϊκά και εργατικά συμφέροντα.

Οι φαντάροι είναι παιδιά του λαού, δεν θα σκοτωθούν για τα κέρδη των πολυεθνικών. Μαχόμαστε ενωμένοι ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Έξω οι αμερικανικές βάσεις από τη χώρα.

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Παλεύουμε για ειρήνη, ελευθερία και αλληλεγγύη.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου