Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

O Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να στείλει μαχητικά αεροσκάφη και πιλότους στην Ουκρανία να λάβουν μέρος στον πόλεμο ενάντια στην Ρωσία

O Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει την ακόμη μεγαλύτερη Εμπλοκή της χώρας μας στον Πόλεμο στην Ουκρανία.
Θέλει να στείλει μαχητικά αεροσκάφη και πιλότους στην Ουκρανία!
Αλήθεια, για να υπερασπιστεί ποια Άμυνα;
Ποιος Νατοϊκές υποχρεώσεις μπορεί να επικαλεστεί αφού το ΝΑΤΟ δεν βρίσκεται σε πόλεμο;
Ουσιαστικά παίζει τον λαγό στην κούρσα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών για λογαριασμό των ΗΠΑ, προβάλλοντας τις αμερικανικές απαιτήσεις με περίσσιο θράσος σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Με τις βάσεις, με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τις πολεμικές προετοιμασίες, με την αποστολή πολεμικού υλικού ο Κ. Μητσοτάκης έχει εμπλέξει ήδη τον λαό μας σε έναν πόλεμο που γίνεται εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, των επιθετικών επιλογών της διεφθαρμένης ακροδεξιάς κυβέρνησης της Ουκρανίας που ταυτίζεται με τις πιο ακραίες επιλογές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.  
Τώρα, ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Οικονόμου να στείλει η Ελλάδα μαχητικά αεροσκάφη και πιλότους για την ενίσχυση της άμυνας της Ουκρανίας απέναντι στη ρωσική εισβολή.
Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για τη συνεδρίαση σήμερα των υπουργών Άμυνας της ΕΕ και την πληροφορία ότι θα ζητηθεί από όλα τα κράτη μέλη να μετασταθμεύσουν μαχητικά και πιλότοι στην Πολωνία προς ενίσχυση της ουκρανικής άμυνας.
«Η χώρα μας πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους εταίρους και τους συμμάχους της στην αντιμετώπιση της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Θα περιμένουμε τη συνεδρίαση και αντίστοιχα θα τοποθετηθούμε» απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου.

Φυσικά, ο Μητσοτάκης παίζει με το παρόν και μέλλον του λαού μας καθώς η Ελλάδα στοχοποιείται και υπάρχει ο κίνδυνος πυρηνικής επίθεσης από την Ρωσία.
Τώρα, ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρούν να βάψουν τα χέρια τους στο αίμα για να αναβαθμίσουν το ρόλο του ελληνικού αστικού κράτους και αστικού κόσμου. Το αίμα φαντάρων και στρατιωτικών φέρνουν τα κέρδη στους εφοπλιστές και στους επιχειρηματίες της Ενεργειακής Βιομηχανίας .
Υπάρχει όμως ο πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος για το αν οι αποφάσεις σε επίπεδο ΕΕ και ΝΑΤΟ, ωθήσουν την μετατροπή της σύγκρουσης Ουκρανίας και Ρωσίας να εξελιχθεί σε πολεμική αντιπαράθεση των στρατιωτικών δυνάμεων μεταξύ των κρατών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ με της Ρωσίας.
Τότε θα μιλάμε για ένα φοβερό κίνδυνο για όλη την Ανθρωπότητα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συνφάνταρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας να Αντισταθούμε σε όλα αυτά.
Στρατευμένοι και μόνιμα στελέχη Πρέπει να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στο πόλεμο της Ουκρανίας με κάθε τρόπο.
Η θέση μας είναι πολύ συγκεκριμένη και ξεκάθαρη:


KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού

Αιτία του πολέμου οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί

Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη

Να κλείσουν οι Βάσεις-Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ-Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά

Καμιά εμπλοκή της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου