Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Με την σβάστικα στη σημαία οι ναζί «αλωνίζουν» μέσα στον ουκρανικό στρατό

Με την σβάστικα στη σημαία οι ναζί «αλωνίζουν» μέσα στον ουκρανικό στρατό
Είναι ναζί και δεν το κρύβουν…. Πάνω στη σημαία της Ουκρανίας «καρφώνουν» τη σβάστικα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ξεγυμνώνει και όλους εκείνους που έχουν «βαφτίσει» …«πατριώτες» αυτή τη δράκα των νεοναζιστικών καθαρμάτων που για οκτώ χρόνια «σπέρνουν» το θάνατο και τον τρόμο στην Ουκρανία.

Μια χούφτα νεοναζί στην συγκεκριμένη φωτογραφία με στολές παραλλαγής του ουκρανικού στρατού βρίσκονται πάνω σε άρμα μάχης και έχοντας προσθέσει αγκυλωτούς σταυρούς στη σημαία της Ουκρανίας κατευθύνονται σε κάποιο μέτωπο. Πρόκειται για μέλη ναζιστικών, εθνικιστικών, ακροδεξιών, παραστρατιωτικών ταγμάτων και οργανώσεων πως αξιοποιήθηκαν στο πραξικόπημα του 2014 από τις ΗΠΑ και την Δύση, εντάχθηκαν με «δόξες» και «τιμές» σε διάφορες υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού και σήμερα επανδρώνουν τον Ουκρανικό στρατό.

Ο φακός διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα συστημικά ΜΜΕ και τα επιτελεία των διάφορων ιμπεριαλιστικών κέντρων που προσπαθούν από τη μια πλευρά να πουλήσουν το …παραμύθι ότι στις τάξεις του Ουκρανικού στρατού «δεν υπάρχουν ακροδεξιοί και νεοναζί» και από την άλλη όταν δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά (αφού τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι καταιγιστικά) να εξαγνίσουν τη δράση αυτών των ναζιστικών σκουληκιών.

Οι ναζί που βρίσκονται ενταγμένοι σε διάφορες ομάδες και τάγματα είναι μέρος του στρατού της Ουκρανίας που έχει εκπαιδευτεί και εξοπλίζεται από τους ΝΑΤΟικούς. Αρχικά για να συνδράμει στο πραξικόπημα του 2014, στη συνέχεια για να σπείρει τον τρόμο στον Ουκρανικό λαό και σήμερα για παίξει ενεργό ρόλο στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στις πολεμικές αναμετρήσεις.

Τη δράση των νεοναζιστικών ταγμάτων χρησιμοποίησε σαν «άλλοθι» και η κυβέρνηση Πούτιν για να εισβάλει στην Ουκρανία, ενώ διατηρεί και η ίδια αγαστές σχέσεις με ακροδεξιές ομάδες και οργανώσεις ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι οι φασιστές αποτελούν το καλύτερο εργαλείο για τους καπιταλιστές όταν αποφασίζουν να σπείρουν τον όλεθρο και να λύσουν τις διαφορές τους (μοίρασμα αγορών και κερδών, σφαιρών επιρροής) στα πεδία των μαχών… Για τους λαούς ο φασισμός και ο εθνικισμός πάντα φέρνει νεκροταφεία…

Αναδημοσίευση από τον Ημερόδρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου