Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Πολεμικό Ορμητήριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ


Φώτο Αρχείου / Νατοϊκές Δυνάμεις αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία / Πηγή: thespro.gr
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ-Μητσοτάκη ότι μετατρέπει και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε ένα ακόμη ορμητήριο, για το ξεδίπλωμα της αμερικανικής και νατοϊκής ιμπεριαλιστικής πολιτικής. Η διέλευση κομβόι στρατιωτικών οχημάτων διαφόρων τύπων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας βαθαίνει την συμμετοχή του ελληνικού κράτους στις πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία καθώς το ελληνικό αστικό κατεστημένο ταυτίζεται όλο και περισσότερο με τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της Δύσης.  
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το στρατιωτικό κομβόι οχημάτων αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, με προορισμό το τελωνείο των Ευζώνων μέσω Εγνατίας Οδού και τελικό προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία, προκειμένου να συμμετάσχει στη ΝΑΤΟική άσκηση «Swift Response 22».
Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά αποτελούν επικίνδυνες εξελίξεις καθώς εμπλέκουν τον λαό μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς.
Με ευθύνη των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  το ελληνικό κράτος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο, πεδίο ασκήσεων και πολεμικών προετοιμασιών, από τις βασικές πύλες εισόδου των στρατευμάτων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια-Ανατολική Ευρώπη και Καύκασο. Ταυτόχρονα, παίζει ρόλο Ισραήλ των Βαλκανίων και διεκδικεί ευρύτερο πολεμικό ρόλο στην Αρχιτεκτονική Ασφάλειας των δυτικών ιμπεριαλιστικών χωρών στο χώρο της Μεσογείου, των Βαλκανίων, Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Εμείς καλούμε τον εργαζόμενο λαός μας, την νεολαία και τους συνφάνταρους με το χαμηλόβαθμο προσωπικό να αντισταθούν σε όλα αυτά.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Συμβάλλοντας στην ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος και στην συγκρότηση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου