Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Στρατόπεδο «Γιαννούλη»: έστρεψαν τους Έλληνες φαντάρους κατά αγωνιστών που διαδήλωσαν ενάντια στους Αμερικανούς Μισθοφόρους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σύμφωνα με καταγγελίες συνφάνταρων που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η ηγεσία του Ελληνικού στρατού παρέταξε και έστρεψε τους δεκάδες ένοπλους φαντάρους κατά των αγωνιστών που διαδήλωσαν ενάντια στους Αμερικανούς Μισθοφόρους, την ρωσική ιμπεριαλιστική εισβολή και την Εμπλοκή-Συμμετοχή της Ελλάδας.
Με το όπλο στο χέρι στάθηκαν οι Έλληνες στρατιώτες ενάντια στους αγωνιστές που φώναξαν συνθήματα όπως «ΗΠΑ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», «Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών» και «έξω από του ΝΑΤΟ τα σφαγεία, κανένας φαντάρος στην Ουκρανία», ενώ γράφτηκε με σπρέι το σύνθημα «NATO Killers go home».
Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει επιλεχθεί από τον Αμερικανικό στρατό προκειμένου να εγκατασταθεί σε αυτό μόνιμη δύναμη περίπου 300-400 Αμερικανών στρατιωτικών για την εφοδιαστική υποστήριξη των επιχειρήσεων και των ασκήσεων των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών που διεκπεραιώνονται μέσω του λιμανιού και του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης στις «πρόβες πολέμου» που συνεχίζονται.
Στο πλαίσιο μιας τέτοιας άσκησης, της «Atlantic Resolve 2022» έδεσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το βρετανικό οχηματαγωγό «Hartland Point». Τις επόμενες μέρες είχαμε την άφιξη του γιγάντιου «Liberty Passion» και του επίσης αμερικανικού «Liberty King». 
Και τα δύο ξεφόρτωσαν στο ακριτικό λιμάνι τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα μάχης του Αμερικανικού στρατού που προωθήθηκαν στη συνέχεια προς Ρουμανία και Πολωνία.
Η κυβέρνηση της ΝΔ που βρίσκεται απέναντι στα φιλειρηνικά αισθήματα του λαούς ο οποίος καταδικάζει την εμπλοκή-συμμετοχή της στον πόλεμο υπολογίζει πολύ τις αντιδράσεις μέσα στον στρατό αλλά και έξω από αυτόν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 56 μονάδες φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη στηρίζουν την μεγάλη Αντιπολεμική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Επίσης στην Αλεξανδρούπολη συγκροτήθηκε και παρεμβαίνει ο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ με πρωτοπόρα δράση που εντείνεται καθημερινά.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την κυβερνητική φιλοπόλεμη πολιτική που ταυτίζεται με τους αμερικανικούς και νατοϊκούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη ως Πραιτοριανούς που στρέφονται εναντία στον αγωνιζόμενο λαό μας και ως Μπράβους των Αμερικανών Μισθοφόρων.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου