Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Μήνυμα από τους Στρατιώτες της Σαμοθράκης: Νίκες των φαντάρων και η συνέχεια στους αγώνες

Μήνυμα από τους Στρατιώτες της Σαμοθράκης: 
Νίκες των φαντάρων και η συνέχεια στους αγώνες
Οι οργανωμένοι φαντάροι πετυχαίνουν νίκες μέσα από διεκδικήσεις και αγώνες. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε καλύτερους όρους διαβίωσης όσο είμαστε φαντάροι στη Σαμοθράκη. Η κυβέρνηση της ΝΔ με το κύμα ακριβείας και ανατιμήσεων έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις ζωές μας μέσα και έξω από το στρατό. Τα χρήματα μας δεν φτάνουν για τις βασικές μας ανάγκες στην αγορά βασικών ειδών, την μετακίνηση και τη διανομή ενώ οι γονείς μας δεν καταφέρνουν πάντα να μας βοηθούν οικονομικά.
Τι καταφέραμε:
Ωστόσο, όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσαμε σειρά μικρών και μεγαλύτερων προβλημάτων στη θητεία μας και πετύχαμε νίκες που βελτίωσαν τις συνθήκες διαβίωσής μας μέσα από το Δίκτυο Σπάρτακος. Μετά από δημοσιεύσεις και πίεση των ανώτερων λήφθηκαν μέτρα για την προστασία της υγείας μας σε κακές καιρικές συνθήκες υπερβολικού κρύου, αέρα αλλά και ζέστης. Άλλαξαν τα κουφώματα σε κτήρια που έμεναν ασθενείς. Καταργήθηκαν περιττές υπηρεσίες. Γίνονταν συχνά τεστ covid.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για αξιοπρέπεια:
Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ, τη διευκόλυνση των μετακινήσεών μας με περισσότερα και δωρεάν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Δωρεάν μετακίνηση με ΚΤΕΛ και τραίνο. Αύξηση του μισθού των στρατιωτών στο ύψος των αναγκών μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους φαντάρους να αγωνιστούν για τα δικαιώματα στην υγεία και την αξιοπρέπεια.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου