Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Διαρροές του Υπουργείου Άμυνας περί καλοκαιρινών «υβριδικών απειλών» πηγαίνουν πέρα δώθε για να Αποπροσανατολίσουν, καλύψουν αντιλαϊκές και πολεμοκάπηλες κυβερνητικές επιλογές

Ερώτημα πρώτο:
τις περσινές καταστροφές από την κυβερνητική διαχείριση των πυρκαγιών ποιος τις ξεχνά;  
Ερώτημα δεύτερο:
ποιος από το Υπουργείο Άμυνας "διέρρευσε" στους δημοσιογράφους τα περί κινδύνου «υβριδικών» απειλών το φετινό καλοκαίρι;
Ερώτημα τρίτο:
τι εξυπηρετούσαν αυτές οι διαρροές; 
την διόγκωση του κλίματος "εθνικής ανασφάλειας" που καλλιεργεί η κυβέρνηση μέσω των ΜΜΕ;
ποιον βολεύει να διαδίδεται η πολεμοκαπηλεία ενώ η Ακρίβεια μας απειλεί και η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα βάζοντας πλάτη στην κερδοφορία των επιχειρηματιών της ενεργειακής βιομηχανίας και των SUPER MARKET;
Ερώτημα τέταρτο: 
ποιος θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις αναιρούμενες διαρροές;
Ερώτημα πέμπτο:
αποδεικνύεται ή όχι ότι αυτός που πλασάρει FAKE NEWS είναι η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο;   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ
Αναστάτωση, αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε απογευματινή διαρροή κύκλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έκανε λόγο για «πιθανές υβριδικές απειλές εντός του καλοκαιριού» και σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης». Ωστόσο, μισή ώρα αργότερα το υπουργείο με νεότερη διαρροή… άδειαζε τον αξιωματούχο που προχώρησε σε αυτή την εκτίμηση, επισημαίνει το ethnos.
«Κύκλοι του ΥΠΕΘΑ επισημαίνουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας, όπως ήταν και θα είναι πάντα. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του υπουργείου Άμυνας, αδειάζοντας επί της ουσίας την πρώτη τοποθέτηση αξιωματούχου του υπουργείου.

Νωρίτερα, κύκλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έκαναν λόγω για «υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα με τον Έβρο». Χαρακτηριστικά τόνιζαν: «Το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα με τον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποίηση πχ πυρκαγιές στα δάση».
Πάντως όπως οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν το Υπουργείο και συνολικά η κυβέρνηση προετοιμάζεται για κάθε τύπου απειλή, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Αυτό που ξέρει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι συνφάνταροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη είναι ότι η κυβέρνηση δεν έκανε προσλήψεις πυροσβεστών, δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη των πυρκαγιών, στερεί από την πυρόσβεση τα απαραίτητα ρωσικά αεροσκάφη για τα οποία μιλούσε με δέος πέρσι και διατάζει εμάς να κάνουμε Πυρασφάλεια!
Αυτό που ξέρουν όλοι είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ διεξάγει βρώμικες και εξίσου απάνθρωπες επιχειρήσεις εναντίον προσφύγων-μεταναστών, εναντίον των οποίων ασκεί ωμή βία και Επαναπροωθεί για να διαφυλάξει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.  
Τα FAKE NEWS, η εργασιακή εκμετάλλευση και η καταπίεση, οι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί και η ταύτιση με τους επιθετικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ, η επικίνδυνη για τους πολίτες και το περιβάλλον κυβερνητική πολιτική είναι το πραγματικό πρόγραμμα του Κυριακού Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Στρέφεται ενάντια στους φαντάρους, την νεολαία, τον κόσμο της εργασίας, τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Η Κυβέρνηση και το αστικό σύστημα εξουσίας είναι η πραγματική Απειλή!
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου