Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Συναγερμός στον Άραξο: Έπεσε αυτοκίνητο στην είσοδο της 116 Πτέρυγα Μάχης

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Καταρχήν, πως είναι δυνατόν να σημειώνονται όλα αυτά έξω από την 116 ΠΜ ενώ έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα φρούρησης από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία;
Επίσης, τι ακριβώς συνέβη; Γιατί δεν το αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας;
Τέλος, πως είναι δυνατόν η Αστυνομία να φέρεται τόσο βάναυσα εναντίον των αγωνιστών του Αντιπολεμικού Κινήματος που έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη και ένοπλες φρουρές σε κάθε κινητοποίηση, αλλά να μην μπορεί να εξασφαλίσει ότι κάποιος δε θα επιτεθεί στην πύλη μια αεροπορικής βάσης;
Συναγερμός στον Άραξο: Έπεσε αυτοκίνητο στην είσοδο της 116 Πτέρυγα Μάχης
Ο οδηγός του φώναζε διάφορα ακατάληπτα πριν γκαζώσει

Σε κατάσταση συναγερμού βρισκόταν για πολλές ώρες το βράδυ η 116η Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο, καθώς ένας άγνωστος παρέμενε με το αυτοκίνητό του στην περίφραξη του στρατοπέδου. Τελικά ο άνδρας κάρφωσε το αυτοκίνητό του στην είσοδο του κτηρίου σύμφωνα με το tempo24.

Ο άγνωστος στη μία περίπου τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116 Πτέρυγα. Άμεσα κινητοποιήθηκε το δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα.

Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωί και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έβαλε μπροστά το Ι.Χ. αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς,έφτασε στην είσοδο του στρατοπέδου, πάτησε γκάζι και κάρφωσε το όχημα στην πόρτα.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου