Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

239 Μ/Κ ΤΕ Σάμου: Ληγμένα προγεύματα, ελάχιστο φαγητό και τραγική ποιότητα, έλλειψη πόσιμου νερού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το στρατόπεδο του 239 Μ/Κ ΤΕ Σάμου
Η κατάσταση της τροφοδοσίας είναι τραγική.
Αρχικά, η σίτιση δεν τηρείται βάσει του προβλεπόμενου προγράμματος, είτε όσον αφορά τα προγεύματα, είτε το μεσημεριανό και το βραδινό.
Στις αρχές του μηνός, σε κίνηση για τη σίτιση του φυλακίου, μας έστειλαν ληγμένα προγεύματα από τις 18/5 και όταν το αναφέραμε, μας είπαν ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Επιπρόσθετα, η ποσότητα του φαγητού είναι ελάχιστη και όταν στρατιώτες ζήτησαν από τους Στρατιωτικούς παραπάνω φαγητό το αρνήθηκαν με ειρωνικό ύφος.
Η ποιότητα του φαγητού στα εστιατόρια είναι τραγική και μετά από σειρά παραπόνων, οι Στρατιωτικοί είπαν ότι αν θέλουμε κάτι διαφορετικό να πάμε σπίτι μας.
Τέλος, το νερό προσφέρεται με το σταγονόμετρο και ενώ έχουμε καλοκαίρι, από τη σίτιση προσφέρεται ένα μπουκάλι νερό τη μέρα και αυτό σα να είναι αποτέλεσμα χάρης προς τους στρατιώτες.
Η κατάσταση, όμως γίνεται πιο δύσκολη στα φυλάκια, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ αυτές τις καταγγελίες;
Αυτός όμως είναι ο Στρατός.
Δίνει στους συνφάνταρους χαλασμένα προιόντα, ελάχιστο και κακής ποιότητας φαγητό, ενώ δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε καν και την αναγκαία ποσότητα νερού.
Και έχεις από την άλλη μεριά τον Υπουργό Άμυνας να αποδέχεται ως κανονικό τον μισθό τον 8,7 ευρώ και να λένε οι Αξιωματικοί ότι ο στρατός μας προσφέρει τα πάντα!
Όλα αυτά όμως είναι αποτέλεσμα των περικοπών των κονδυλίων για τους φαντάρους.
Που να βρει ευρώ όμως ο στρατός και το Υπουργείο Άμυνας;
Πρέπει να κάνει ασκήσεις και πολεμικές προετοιμασίες, να στείλει όπλα στον Ουκρανικό στρατό και να χρυσοπληρώσει τους στρατιωτικούς που στέλνει σε Αφρική και Σαουδική Αραβία, να αγοράσει πολεμικούς εξοπλισμούς 65 δις ευρώ!
   Καλούμε τους συνφάνταρους να Αγωνιστούν, να έρθουν μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να απαιτήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία. 
Όχι μόνο από τον Ταξίαρχο αλλά και τον Στρατηγό.
Μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες.
Υπολογίζουν την Δημοσιότητα οι στρατιωτικοί.
Πρέπει να Αγωνιστούμε, πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή με κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου