Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

98 ΑΔΤΕ Μυτιλήνη: τα χαμηλόβαθμα στελέχη απαιτούν σεβασμό:-αυτοί θα εξοντωθούν σε 15 λεπτά σε ελληνο-τουρκική σύγκρουση και όχι οι χωμένοι στα υπόγεια Αξιωματικοί!

Εξαγριωμένα είναι τα χαμηλόβαθμα στελέχη της 98 ΑΔΤΕ στη Μυτιλήνη.
Δεν ανέχονται από Ανώτερους Αξιωματικούς να τους ειρωνεύονται, να τους χλευάζουν και να τους βρίζουν.
Μια επιθετική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται συστηματικά:
στα στρατόπεδα του νησιού, τις Λέσχες, το Πρατήριο, τα Φυλάκια, παντού!
"Απαιτούν να τους σεβόμαστε αλλά οι ίδιοι δεν μας σέβονται" μας γράφουν.
Ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος του καθενός...
Αν χρειαστεί, που όλοι το απεύχονται, το χαμηλόβαθμο αυτό προσωπικό θα σταλεί στην Πρώτη Γραμμή να θυσιαστεί ως Αναλώσιμο και όχι οι συγκεκριμένοι Αξιωματικοί.
Εμείς θα χάσουμε την ζωή μας μέσα σε 15 λεπτά και εσείς χωμένοι μέσα στη γη θα δίνετε διαταγές!
Τον σεβασμό τον κερδίζεις, δεν τον επιβάλεις.
Εσείς με τον τρόπο που μας φέρεστε, τον έχετε απολέσει.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ αυτές τις καταγγελίες;
Αυτός είναι ο Στρατός.
Έτσι λειτουργεί η Ιεραρχία.
Δεν υπάρχει Σεβασμός.
Υπάρχει Υποταγή στον Ανώτερο και Κυριαρχία στον Κατώτερο.
Ο Στρατός δεν μπορεί να είναι επαγγελματική επιλογή για κανέναν Άνθρωπο που θέλει να διατηρήσει το αυτοσεβασμό του και την Αξιοπρέπεια του.
Εμείς καλούμε την ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρεί ότι πρέπει να σταθούμε ενάντια στην μοιρολατρία και να αντισταθούμε σε όλους αυτούς που μας θεωρούν κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους.
Να περιφρονήσουμε τους συνταξιούχους Ακροδεξιούς στρατηγούς που από την άνεση του καναπέ και του τηλεοπτικού παραθύρου απαιτούν το θάνατο 18χρονων και 20χρονων παιδιών για το εθνικό μεγαλείο στους Άδικους πολέμους τους.
Να σταθούμε αντίθετοι σε όλου αυτούς που απαιτούν εθνική ενότητα, δηλαδή να θυσιαστούμε εμείς, Έλληνες και Τούρκοι φαντάροι για τα κρατικά συμφέροντα και τα κέρδη των Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών.
Αλήθεια, οι πολιτικοί των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς βγάζουν πύρινους εθνικιστικούς λόγους, αλλά τα παιδιά τους και η κομματική τους πελατεία που υπηρετεί; Σε μονάδες της Πρώτης Γραμμής που θα χαθούν σε 15 λεπτά ή στα μετόπισθεν, στις πιο προνομιούχες θέσεις;

Ας αγωνιστούμε λοιπόν ενάντια στον Μητσοτάκη και τον Ερντογάν, να παλέψουμε ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία-Κίνα που αιματοκυλούν, εκμεταλλεύονται και καταπιέζουν τους λαούς.
Να παλέψουμε ενάντια στον Ελληνο-Τουρκικό Ανταγωνισμό.
Το όποιο θερμό επεισόδιο και η πιθανότητα ελληνο-τουρκικής πολεμικής σύγκρουσης είναι το αποτέλεσμα των αντιθέσεων δύο επιθετικών και επεκτατικών αστικών τάξεων και αστικών κρατών που επιδιώκουν να κατοχυρώσουν ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, να ελέγξουν θαλάσσια περάσματα και εναέριους διαδρόμους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Κανένα κράτος, ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τουρκία δεν έχει δίκιο. Το ελληνικό κράτος θεωρεί το Αιγαίο «ελληνική λίμνη» και το Τουρκικό κράτος ζητά το μισό Αιγαίο προβάλλοντας την στρατιωτική ισχύ του.
Οι επιδιώξεις του ελληνικού και του τουρκικού αστικού κατεστημένου αλληλοδιαπλέκονται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επηρεάζονται-αλληλοεπιδρούν στον εντεινόμενο ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με την Ρωσία και την Κίνα.
Ελλάδα και Τουρκία επιχειρούν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη επενδύοντας στην συμμετοχή τους στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους (όπως η Ελλάδα που συμμετέχει στον πόλεμο της Ουκρανία και της Υεμένης), εισβάλλοντας σε γειτονικά κράτη (όπως η Τουρκία σε Συρία και Ιράκ), στέλνοντας στρατό σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (όπως η Ελλάδα και η Τουρκία στην Αφρική).
Και ενώ η Τουρκία προβάλλει τον Αυτόνομο ρόλο της, η Ελλάδα χτίζει συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία, συγκροτεί πολεμικούς άξονες με Ισραήλ-Κύπρο-Αίγυπτο, ενώ και τα δύο κράτη προχωρούν σε τρομερές Αγορές όπλων επιβαρύνοντας τους λαούς τους που δοκιμάζονται από την Ακρίβεια, την Ανεργία και έχουν μπροστά τους την Απειλή Χρεωκοπίας και Μνημονίων.

Για τους Έλληνες και Τούρκους Φαντάρους, τον κόσμο της εργασίας και συνολικά την νεολαία το μεγάλο στοίχημα είναι να Μπλοκάρουν την Πολεμική Μηχανή και την Προοπτική του Πολέμου.
Αυτό σημαίνει Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Ένταση των Κοινωνικών αγώνων και λαϊκών διεκδικήσεων.
Αγώνα ενάντια στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και τις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων στρατιωτών.
Κοινό αγώνα του κόσμου της εργασίας ενάντια στις κυβερνήσεις Μητσοτάκη-Ερντογάν της εργατικής βαρβαρότητας, του κρατικού αυταρχισμού και της Πολεμοκαπηλίας, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
Με το Αντιπολεμικό Κίνημα που απαιτεί η εποχή μας Εργατικό-Διεθνιστικό-Αντικυβερνητικό-Αντιμπεριαλιστικό-Αντικαπιταλιστικό.

Η Αντιπολεμική κινητοποίηση που καλεί ο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ στις 29 Ιουνίου, με συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 19.00 εξαιτίας της Συνόδου του ΝΑΤΟ έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Είναι ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Βασικά όχι σε 15λπετα αλλά σε 3ωρες ,εάν δεν χάσουν την μπάλα αλλά πάλι ,νιώθουν μια σιγουριά ότι θα ζήσουν και να μην ζήσουν είναι σίγουρο θα σε κατηγορισουν,εάν κάτι δεν πάει σωστά όπως και για όλα τα άλλα με της προφορικές διαταγές μπορούν να πούνε ότι δεν το είπανε ποτέ η ότι δεν έδωσαν ποτέ αυτήν την εντολή.Οταν θέλουν να καλύψουν το κωλο τους ,έτσι γίνεται και σε πολλές περιπτώσεις όλοι η αδτε της Μυτιλήνης εάν δεν μπούνε φρέσκα μυαλά,δεν θα δούμε τίποτα και πολύ φοβάμαι ότι θα κατηγορισουν τους από κάτω για όλα εάν γίνεις κάτι ,παρόλο που θα είναι δικιά τους εντολή.Μακαρι να μην χρειάζονταν ταμπω και να μην είχανε θητεία και να μείνει μόνοι τους μιας και δεν καταλαβαίνουν ούτε από ασφάλεια προσωπικού αλλά και ούτε από την υγεία προσωπικού μιας και τους περνάνε όλους για σκλάβους .Εάν είχανε σωστά στρατόπεδα δεν θα υπήρχε θέμα πουθενά από άποψης χώμα και σκόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 3 -5 χρονια θα κλείσουμε στρατόπεδα όπως το πανε τον μεταθέσεων στα νησιά και αυτή που μένουν είναι μετρημένη στα δάχτυλα ,άτομα που κάνουν χειρονακτικές εργασίες και σε λίγο καιρό, σύνταξη, αναπηρίας κτλ.Οποτε είναι γνωστό από τώρα ότι θα εμείς θα τα κλείσουμε,γιατί δεν πιστεύω 1 άτομο να βγάζει 10 οχηματα με την αναλογία που πάει τώρα.Οποτε καντε υπομονή μιας και κλείνουμε σε λίγα χρόνια θα πάμε στο τόπο μου, γιατί μόνο έτσι θα μας θυμηθούν ότι υπάρχουμε και εμεις.Τα βύσματα ξέρουν που να πάνε και στο αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή