Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Στρατόπεδο Περισσάκη Στεφανοβίκειο: Απειλητικά τηλεφωνήματα στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-η καταγγελία μας σκορπά ανησυχία

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δέχτηκαν τηλεφωνικές κλήσεις με Απειλητικά μηνύματα.
Με απόκρυψη κλήσης, οι θρασύδειλοι επιχείρησαν να Τρομοκρατήσουν, καθώς φαίνεται ότι η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεβόλεψε πολλούς.
Πρόσφατα δημοσιεύσαμε την Επιστολή με τις Καταγγελίες των συνφάνταρων για τις αθλιότητες που βιώνουν στο Στρατόπεδο Περισσάκη στο Στεφανοβίκειο.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με τον Ταξίαρχο Διοικητή και μετέφερε τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων που απαιτούν λύσεις.
Σε πολλούς  πλέον υπάρχει η αίσθηση ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα υπάρξουν βελτιώσεις.
Οι καταγγελίες φαίνεται ότι διερευνώνται, με αποτέλεσμα η ανησυχία κάποιων να μετατρέπεται σε αγωνιώδη προσπάθεια να σταματήσει η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Δε θα τους κάνουμε τη χάρη.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν Τρομοκρατείται!
Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να Υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των συνφάνταρων.
Θυμίζουμε: 
Αυτή η αισχρή πραγματικότητα που περιγράφουν οι συνάδελφοι αφορά την Αεροπορία Στρατού που διαχειρίζεται οπλισμό Δισεκατομμυρίων ευρώ!
Και οι φαντάροι πληρώνουν 50-70 ευρώ γιατί τους αφήνουν νηστικούς!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το Στεφανοβίκειο των 69 φαντάρων για 61 υπηρεσίες
Το στρατόπεδο Περισσάκη, απ' τα μεγαλύτερα στρατόπεδα του ΝΑΤΟ και της χώρας, ενσωματώνει την Ταξιαρχία (1η Ταξας) και φιλοξενεί Αμερικανούς μισθοφόρους, ΟΒΑ, επαγγελματίες οπλίτες και φαντάρους σε εξεφτελιστικό για τις υπηρεσίες τους αριθμό.
Αμερικανοί στα ξενοδοχεία, φαντάροι σε τρώγλες θαλάμους χωρίς ψύξη-θέρμανση, χαλασμένες, βουλωμένες, τριτοκοσμικές τουαλέτες που δεν καθαρίζονται με καμία χημική ουσία.
Μηδαμινή ύπαρξη υγιεινής, τρωκτικά, πουλιά και φαντάροι, όλα αγκαλιά μέσα στη βασική μονάδα υποστήριξης αεροδρομίου.
Το τεράστιο στρατόπεδο έχει 69 εξαθλιωμένα άτομα με εγκαύματα, αμυχές, αϋπνία, μολύνσεις από τσιμπήματα και μυοσκελετικά που προκαλούνται απ την συνεχόμενη καταπόνηση τους σε αγγαρείες σκαψίματος, τσαπίσματος και ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης κάτω από θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 30°c.
Τα 69 αυτά άτομα, καλούνται να σηκώσουν το όπλο και να εκτελέσουν υπηρεσία ανάμεσα στις ώρες εξαθλιωμένης εργασίας.
Σηκώνουμε τη συντήρηση όλου του αχανούς αυτού στρατοπέδου στους ώμους μας που έχει καταλήξει σα το γεφύρι της Άρτας. 
Δε τελειώνει ποτέ να γκρεμίζεται. 
Έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για ανθρώπινη μεταχείριση εδώ και 5 μήνες. Απαιτούμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και σεβασμό στην υπόσταση μας. 
Τα ζώα των αγροτών στα χωράφια πλησίον του στρατοπέδου σιτίζονται καλύτερα από εμάς. 
Ο φαντάρος στο Στεφανοβίκειο χρειάζεται 50€ με 70€ την εβδομάδα για delivery.
Γιατί;
Οι καταγγελίες κάνουν λόγο για μεγάλο φαγοπότι...
Και μαφιόζικα κόλπα που συγκαλύπτουν την πραγματικότητα της άθλιας σίτισης -σε ποσότητα και ποιότητα- που μεταφράζονται σε κέρδη.

Οι μερίδες που αναγράφονται δε τηρούνται ποτέ και το πρόγευμα είναι απόν κάθε μέρα αφού χαμηλόβαθμα στελέχη δε το μοιράζουν ποτέ και κάποιοι ανώτεροι αποφάσισαν να πωλείται (!) στα εσωτερικά κυλικεία. Μακαρόνια 3 φορές την εβδομάδα.
Συνεχής εμπλοκή, νεοσύλλεκτοι που φεύγουν με αποσπάσεις για να καταφέρουν να ξεφύγουν. 
Οι αποσπάσεις αυτές εντείνουν το πρόβλημα στη δύναμη αλλά μάλλον ευνοούν τις δημόσιες σχέσεις Ανώτερων Αξιωματικών.

Που είναι το ΓΕΣ;
Που είναι το υπουργείο;

Περιμένουμε να φανεί ο ταξίαρχος για να του αναφερθούν τα ανωτέρω.
Τα επίσημα αρχεία με τις υπηρεσίες του κάθε στρατιώτη ανά μήνα που ξεπερνάνε το νόμιμο, διαβάζονται άραγε από κάποιον υπεύθυνο, ή παραποιούνται; Ρωτάμε.... μας γράφουν στην καταγγελία οι συνάδελφοι.
Ξεπερνάμε τις νόμιμες μηνιαίες υπηρεσίες συνέχεια με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να βγούμε καθόλου με έξοδο. 
Χρεωνόμαστε ένοπλες υπηρεσίες στελεχών που πληρώνονται για να τις εκτελέσουν. 
 ΜΟΝΟ 3 έξοδοι το μήνα.
Μας έχουν απελπίσει και μας έχουν καταστήσει ανίκανους να διαχειριστούμε τις επαγγελματικές, φοιτητικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μας με αξιοπρέπεια. 
Οι νόμιμες άδειες, μας στερούνται συστηματικά και τελεσίδικα με την δικαιολογία ότι αν δεν βγουν οι υπηρεσίες, δεν χορηγείται άδεια σε κανέναν και για κανένα λόγο!
Απαιτούμε τις νόμιμες 19 υπηρεσίες και σωστή αναλογία υπηρεσίας εξόδου. 
Η υποχρεωτική θητεία δεν μπορεί να αναιρέσει τον αυτοσεβασμό μας. Γνωρίζουμε ότι η θητεία δεν είναι εύκολη αλλά δε γνωρίζαμε ότι στο Στεφανοβίκειο θα έμοιαζε ακατόρθωτη.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και ο Ταξίαρχος αυτές τις σοβαρές καταγγελίες;
Είναι μια ακόμη καταγγελία που αποδεικνύει την πλήρη περιφρόνηση του Υπουργείου Άμυνας για τους συνφάνταρους.
Ταυτόχρονα, χιλιάδες βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Λουφάρουν στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.
Να θυμίσουμε ότι αυτή η Δολοφονική πολιτική Βόλεψης των Τσάτσων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε ΠΑ και ΠΝ με τις άθλιες Μετατάξεις, προκάλεσε την απογείωση των Αυτοκτονιών - Φόνων νέων ανθρώπων στον Στρατό.
Για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ήμαστε Αναλώσιμοι και μια τεράστια μάζα για να υποβληθεί σε οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση.
Και αυτοί που θέτουν την υγεία και την ζωή μας σε Κίνδυνο θα μας διατάξουν να πάμε στο ποτάμι για να κυνηγήσουμε πρόσφυγες, θα απαιτήσουν να εκτελέσουμε τις αισχρές και απάνθρωπες διαταγές τους γιατί μας έφεραν να υπηρετήσουμε Υποχρεωτικά σε έναν στρατό που συμμετέχει παρέα με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ στους βρώμικους πολέμους τους.
Πρέπει να αγωνιστούμε.
Η συλλογική πάλη για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αντιπολεμικό αγώνα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στην τυχοδιωκτική κυβερνητική πολιτική, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου