Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Στοχοποιεί τον διασώστη Αποστολόπουλο με «εντολή» της Ομάδας Αλήθειας ο Γιάννης Οικονόμου

Στοχοποιεί τον διασώστη Αποστολόπουλο με «εντολή» της Ομάδας Αλήθειας ο Γιάννης Οικονόμου

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με τον ακτιβιστή Ιάσων Αποστολόπουλο ότι δυσφήμισε ξανά την Ελλάδα. Η «Ομάδα Αλήθειας» γράφει και επίσημα τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου;

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή δηλώσεις του Ιάσονα Αποστολόπουλου, ο οποίος τόνισε πως οι ελληνικές Αρχές πετούν πρόσφυγες στη θάλασσα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε τον ακτιβιστή, «προδότη», (φυσικά με την βοήθεια από ανάρτηση της γνωστής προπαγανδιστικής μηχανής της ΝΔ, omadaalithias), την ώρα που τόσο οι αρχές της ΕΕ αλλά και του ΟΗΕ έχουν δεχθεί σωρεία καταγγελιών για βίαιες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, ενώ ζητούν να μάθουν αν η Ελλάδα σέβεται το δικαίωμα στο άσυλο. O Γιάννης Οικονόμου μάλιστα εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση και για την στάση του ευρωβουλευτή, Στέλιου Κούλογου που τον παρακολουθούσε.

Πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναπαρήγαν αμέσως την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κάνοντας λόγο ότι ο Ιάσονας Αποστολόπουλος δυσφημεί ξανά την Ελλάδα

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει:

«Είναι ανατριχιαστικό, τη στιγμή που υπάρχει συνεχής ένταση εκ μέρους της Τουρκίας και οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού μας Σώματος καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στη θάλασσα, για να διασφαλίσουν τη νομιμότητα και να καταπολεμήσουν κάθε παράνομη πράξη σώζοντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές σε πολύ δύσκολες συνθήκες, να δέχονται πισώπλατη επίθεση από ομοεθνείς τους στο Ευρωκοινοβούλιο.Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου άκουγε με σεβασμό τον κ. Αποστολόπουλο να υβρίζει την Ελλάδα και να εξαπολύει κατηγορίες ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου πως τάχα το λιμενικό μας «πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα αντί να τους διασώζει». Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: αυτή είναι η άποψη που έχει για τους άντρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος; Είναι πια κατανοητό σε όλους πως θα αντιμετώπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ μια εισβολή στον Έβρο σαν και αυτή που αποκρούσαμε το 2020. Η εικόνα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιβραβεύει με τη στάση του τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του κ. Αποστολόπουλου για την πατρίδα ξεπερνά κάθε όριο. Είναι άγος».

Είναι ντροπή ο Γιάννης Οικονομου να επιτίθεται στον Ιάσονα Αποστολόπουλο που παραλίγο να βραβευθεί πέρσι από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας , καθώς έχει αφιερωθεί στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής, κάτι τελικά που χάλασε το ακροδεξιό ακροατήριο της ΝΔ και τελικά δεν βραβεύτηκε. Στο κάτω κάτω είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, όχι τρολ της Ομάδας Αληθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου