Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Θυροκόλλησαν έντυπα επιστράτευσης σε σπίτια των Ιωαννίνων

Διακωμώδηση της Πολεμοκαπηλείας- Τύπωσαν και μοίρασαν έντυπο υλικό για δήθεν επιστράτευση.
Με φάρσα απάντησαν στα Γιάννενα στο κλίμα εθνικής ανασφάλειας που καλλιεργεί η κυβέρνηση της ΝΔ και τα ΜΜΕ καθώς ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός εντείνεται.
Μία ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων αναστατώθηκε όταν το πρωί κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων βρήκε το συγκεκριμένο έντυπο.
Ως αποστολέας φέρεται η «Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου» με τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.
Αποδέκτες όλοι οι άρρενες μεταξύ 18 και 45 ετών οι οποίοι καλούνται να παρουσιαστούν στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο…
Το έντυπο υλικό για να είναι σύμφωνο με τις αρχές και αξίες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανέφερε ότι θα πρέπει να έχουν έγγραφη δήλωση από την αστυνομία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων ενώ όσοι υπηρέτησαν στο ναυτικό θα πρέπει να παρουσιαστούν στο κοινοτικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων!
Η πρόσκληση εμμέσως πλην σαφώς καταδίκασε την επιθετική πολιτική του ελληνικού αστικού κράτους εναντίον των λαών και την ταύτιση του με την ιμπεριαλιστική πολιτική του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ:
«Η επιθετική ενέργεια προς τον Ουκρανικό λαό που παρόμοιά της έχουμε δει μόνο στη Σερβία, την Βοσνία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Λιβύη, το Κόσοβο και αλλού μας βρίσκει αποτροπιασμένους αλλά ταυτόχρονα και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εχθρική απειλή εσωτερική ή εξωτερική. Για όλους τους παραπάνω λόγους…. Καλούμε όλον τον άρρενα πληθυσμού μεταξύ 18 και 45 ετών να παρουσιαστεί στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο με το απολυτήριο στρατού και έγγραφη δήλωση από την αστυνομική υπηρεσία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων» αναφέρεται στο έγγραφο.

Η Φάρσα και το Ράδιο Αρβύλα ήταν πάντα ένα όπλα ενάντια στην σοβαροφάνεια και τον αυταρχισμό, στη μισαλλοδοξία και τον εθνικιστικό παροξυσμό, την χυδαία πολεμοκαπηλεία των κυρίαρχων που αδίστακτα σχεδιάζουν να θυσιάσουν την νεολαία για τα συμφέροντα τους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου