Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Στρατός Καστελόριζο: Στρατιώτες που χρησιμοποιούνται ως σερβιτόροι σε μαγαζιά της παραλίας προς καλοπέραση και δημιουργία δημόσιων σχέσεων ανώτερων

Η Επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από το Καστελόριζο περιλαμβάνει πολλές και εξαιρετικά σοβαρές αποκαλύψεις.
Ζητήματα που πρέπει να διερευνήσουν η Ταξιαρχία, η ΑΣΔΕΝ και το ΓΕΣ.
Η εργασιακή εκμετάλλευση των συνφάνταρων πρέπει να σταματήσει.
Βλέπουμε ότι στήνονται διαδρομές εκμετάλλευσης με μαγαζάτορες.
Είναι ένα φαινόμενο που το έχουμε συναντήσει και άλλες φορές στα Δωδεκάνησα. 
Τα προβλήματα που περιγράφονται είναι ακραία και απαιτούν λύσεις από την Ιεραρχία.
Φτάνει πια με τις επισκέψεις στρατηγών και κορυφαίων πολιτειακών παραγόντων που έρχονται στο νησί, απολαμβάνουν τη φιλοξενία και βγάζουν τα εθνικιστικά λογύδρια, αφήνοντας πίσω τους όταν θα φύγουν τους κατάκοπους φαντάρους οι οποίοι έτρεχαν να τα ετοιμάσουν όλα και τα προβλήματα να πολλαπλασιάζονται.   
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καστελόριζο όταν τα φώτα της δημοσιότητας φεύγουν.
Είναι γνωστές ιστορίες από το στρατόπεδο στο νησί.
Αναφέρω μερικά γεγονότα που προβληματίζουν όμως θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι που απλά ίσως αδιαφορούν ή στην καλύτερη περίπτωση δεν τους είναι γνωστά. 
Στρατιώτες που χρησιμοποιούνται ως σερβιτόροι σε μαγαζιά της παραλίας προς καλοπέραση και δημιουργία δημόσιων σχέσεων ανώτερων.
Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί καλούνται να στεγαστούν σε καταλύματα της υπηρεσίας στα οποία στην καλύτερη περίπτωση αναλογούν 2m χώρου στον καθένα.
Φυσικά αν το αντίστοιχο άτομο έχει και προσωπικά αντικείμενα το πράγμα γίνεται πραγματικά δραματικό. 
Όλα αυτά βέβαια σε αντίθεση περί καλοπέραση τον μεγάλων Αξιωματικών.
Καθώς για αυτούς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και επιτρέπεται ακόμα και η χρήση υπηρεσιακών οχημάτων για τις προσωπικές μετακινήσεις τους. 
Όλα τα παραπάνω εξελίσσονται τη στιγμή που αστραφτερά αυτοκίνητα και μεγάλες στολές επισκέπτονται και πηγαινοέρχονται στο νησί αγνοώντας την πραγματικότητα.
Μας έχουν φάει τα αυτιά για "τις δύσκολες εποχές που ζούμε, το υψηλό φρόνημα και ηθικό του στρατεύματος, τις ανάγκες της άμυνας" αλλά Αδιαφορούν εντελώς για τους φαντάρους και το χαμηλόβαθμο προσωπικό.
Μεγάλες εθνικές κουβέντες για να δικαιολογήσουν τα ατελείωτα δισεκατομμύρια που δίνουν για πολεμικούς εξοπλισμούς,  τα εκατομμύρια ευρώ πολεμικού υλικού που έδωσαν στον Ουκρανικό Στρατό, τις συνεχείς συνεκπαιδεύσεις με τους Αμερικανούς, τελικά τον Μεγαλοϊδεατισμό τους που περνά πάνω από τις δικές μα πλάτες και τσέπες, μας θεωρεί κρέας στον ανταγωνισμό Ελλάδας-Τουρκίας. 
Απαιτούμε λύσεις.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς μεταφέρουμε την αγωνία φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών και απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Οι καταγγελίες πρέπει να διερευνηθούν.

Καλούμε τους συνφάνταρους να μην σκύβουν το κεφάλι, να μην φοβούνται και να μην επικρατήσει η λογική της Υποταγής "άστο να περάσει".
Είμαστε στο πλευρό σας συνφάνταροι.
Βγείτε Παραπονούμενοι στην Αναφορά, ζητήστε Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Γράψετε και στείλετε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τις επιστολές με τις καταγγελίες σας.
Θυμίζουμε όμως και την εξής απαράδεκτη στάση που είναι απ' όλους Καταδικαστέα.
Αναρωτιόμαστε, όλα αυτά τα είδε ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς στο Καστελόριζο, στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας στο συνέδριο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου