Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Γιατί την πιο ωραία Πανσέληνο του χρόνου πρέπει να την ζήσουμε μαζί με τον Στρατό;

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πιάνει το νήμα του εθνικισμού και του μιλιταρισμού των πιο αντιδραστικών σκοταδιστικών επεισοδίων της διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν ο αρχηγός των εθνικιστικών ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έβγαζε τον στρατό στον δρόμο σε κάθε ευκαιρία γράφοντας κωμικοτραγικά και εξίσου γραφικά, τιμώντας και το παρελθόν της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών του Ελληνο-Ορθόδοξου Πολιτισμού.
Ποιος θυμάται το Πάσχα του Στρατού το 2016 που οργάνωσε ο Καμμένος και ο Ήσυχος, τις μπάντες που συνόδευσαν κάθε κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και την αναβίωση της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ και το αγκάλιασμα των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, την βίαιη στρατιωτικοποίηση και την ανάδειξη του πατερναλιστικού ρόλου του στρατού; 
Έργα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....
Τώρα, και ενώ η βρώμα των χιλιάδων παρακολουθήσεων των χαφιέδων της ΕΥΠ του πρωθυπουργού μας κατακλύζει, αποκαλύπτοντας ότι εμείς είμαστε ο πρώτος στόχος του σύγχρονου κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, οι στρατιωτικές μπάντες ετοιμάζονται να γράψουν νέες λαμπρές σελίδες μιλιταρισμού.
Πρώτα πρώτα στο Μουσείο Ακρόπολης που θα γιορτάσει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με το μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αλλά δεν είναι μόνο η μιλιταριστική επίδειξη στο Μουσείο της Ακρόπολης.
«Βραδιά πανσελήνου» θα έχουμε στο λιμάνι της Νέας Περάμου με την μπάντα του Στρατού, όπως ανακοινώνει δελτίο τύπου του Δήμου.
Το οποίο μας πληροφορεί για την μπάντα ότι έχει λάβει μέρος σε στρατιωτικές εκδηλώσεις -ψυχαγωγία προσωπικού, δεξιώσεις υποδοχής ξένων αντιπροσώπων και διεθνή φεστιβάλ του ΝΑΤΟ-, όσο και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις δήμων και κοινοτήτων, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και ανοιχτές συναυλίες, στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του Στρατού Ξηράς. 
Εμείς συμφωνούμε και θέτουμε δημόσια τα ερωτήματα που μας έστειλε φίλος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 

Τι δουλειά έχει η μπάντα του στρατού να κάνει μιλιταριστικά πανηγύρια;
Τόσο πολύ θέλουν τον πόλεμο και την στρατιοτικοποίηση της ζωής μας που κατεβάζουν το στρατό ανάμεσα δήθεν για να δείξει ένα καλό πρόσωπο που νοιάζεται για τη διασκέδαση μας δήθεν;
Όπως οι Πραιτοριανοί-Τραμπούκοι των ΜΑΤ νοιάζονται και καλά για την υγεία μας και την ασφάλεια μας;
Κάτω η κυβέρνηση της ΝΔ-Να αγωνιστούμε ενάντια στο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας
Να μην πατήσει κανείς στο μιλιταριστικό γλέντι τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου