Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΑΥ Μαλάκι 32 Ταξιαρχία: Φιλοξενούν τους Ουκρανούς πρόσφυγες έχοντας τους φαντάρους ως Δούλους- με τον ιδρώτα μας ο πόλεμος του Μητσοτάκη ενάντια στην Ρωσία του Πούτιν

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από ΚΑΑΥ Μαλάκι 32 Ταξιαρχία

Μια ακόμη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τα ΚΑΑΥ.
Οι συνφάνταροι μας αποκαλύπτουν ότι και εδώ το φαγητό που προσφέρεται στους συναδέλφους είναι άθλιο και λιγοστό.
Επίσης, ενώ ο Στρατός κυνηγά πρόσφυγες στον Έβρο, στα ΚΑΑΥ, ως αποτέλεσμα του άθλιου ρατσιστικού διαχωρισμού τους, της ταύτισης της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, φιλοξενούνται Ουκρανοί πρόσφυγες.
Δηλαδή οι πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή που δημιουργεί το ΝΑΤΟ είναι ανεπιθύμητοι και Επαναπροωθούνται αφού βασανιστούν και τους κλέψουν τα χαρτιά...
Οι πρόσφυγες από την Ουκρανία απολαμβάνουν φιλοξενία γιατί η κυβέρνηση τους πολεμά για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ-ΕΕ...
Για τους φαντάρους η παρουσία στα ΚΑΑΥ σημαίνει ατελείωτες εργασίες ως απλήρωτοι Σκλάβοι.
Αξιωματικοί τους τάζουν Τιμητικές Άδειες χωρίς αυτές να δίνονται ποτέ.
Εμπαιγμός, εκμετάλλευση και καταπίεση για τους συνφάνταρους που γίνονται γρανάζι στον πόλεμο των Μητσοτάκη-ΝΔ εναντίον της Ρωσλιας του Πούτιν.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Από την παραπάνω καταγγελία αναδεικνύεται όμως δύο ζητήματα αφενός η ανάγκη να μπει ένα τέλος στην εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Κανείς συνάδελφος δεν έχει θέση στα ΚΑΑΥ που πρέπει να επανδρωθούν με πολιτικό προσωπικό.
Από την άλλη μεριά πρέπει να μπει ένα τέλος στην άνιση αντιμετώπιση των προσφύγων, να γίνουν για όλους σεβαστά τα δικαιώματα τους και κυρίως να τερματιστούν οι αιτίες που σπρώχνουν τους λαούς στην προσφυγιά.
Και οι πρόσφυγες της Ουκρανίας -είτε αυτοί που φεύγουν στη Δύση είτε αυτοί που κατευθύνονται στην Ρωσία διωκόμενοι από τους ΝΑΖΙ της Ουκρανίας- είναι αποτέλεσμα του πολέμου που προκάλεσαν οι ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις και σχεδιασμοί των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας αλλά και της κυβέρνησης της Ουκρανίας που ταυτίζεται με το δυτικό ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο.
Και οι πρόσφυγες-μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και Αφρική, θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της κλιματικής αλλαγής-καταστροφής που προκαλεί η καπιταλιστική Δύση, αλλά και της τεράστιας οικονομικής εκμετάλλευσης.
Για το Αντιπολεμικό κίνημα στην χώρα μας καθήκον είναι να βάλει τέλος στην Πολεμική Εμπλοκή-Συμμετοχή της κυβέρνησης της ΝΔ, να μπλοκάρει την πολεμική μηχανή, να παλέψει για τη διάλυση του ΝΑΤΟ, να φύγουν τα αμερικανικά στρατεύματα και οι βάσεις.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου