Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

211 Μ/Κ ΤΕ: Έτρεχαν να πουλήσουν σουβλάκια στους Νεοσύλλεκτους για να βγάλουν κέρδος!

Σε μια σκηνή της ταινίας του Αλέξη Σακελλάριου "Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια". καθώς φτάνει η πορεία στο μαγαζί της περιοχής, τρέχει ο καφετζής να εξυπηρετήσει και να πουλήσει κανένα σουβλάκι!
Που να ήξεραν οι συντελεστές της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του 1966 ότι η ταινία θα αποτελούσε έμπνευση για τους Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς το 2022!
Με σουβλάκια υποδέχτηκαν τους συναδέλφους της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου που κατατάχθηκαν από τις 7 Νοεμβρίου.
Αυτά έγιναν στο 211 Μ/Κ ΤΕ που μετατράπηκε σε Ψησταριά.
Βλέπεις, ήταν μεγάλη ευκαιρία για τη μονάδα να βγάλει κέρδος από τους πεινασμένους Νεοσύλλεκτους της πολύ μεγάλης ΕΣΣΟ.
Ερώτημα: γιατί δεν σκέφτηκαν να βελτιώσουν το συσσίτιο τις συγκεκριμένες μέρες;
Τι λέμε τώρα....
Για τον Στρατό μιλάμε!
Και την ώρα που μετρούν κέρδη από την οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων, θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας δίνουν κολοσσιαία ποσά για πολεμικούς εξοπλισμούς, προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και αμείβουν με 6000 μηνιαίως τους Μισθοφόρους της Πολεμικής Αεροπορίας που έστειλαν στην Σαουδική Αραβία να προστατεύουν την ARAMCO.
 Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Μπορεί να μας απαντήσει η ΑΣΔΕΝ αν συμβαίνουν όλα αυτά;
Αλήθεια, που στηρίζει η 33η Ταξιαρχία αυτή την διαταγή;

Εμείς απαιτούμε από την Ταξιαρχία και την Μεραρχία να πάρουν μέτρα για τη βελτίωση των συσσιτίου.
  Το μεγάλο ζήτημα είναι να Μπλοκάρουμε την Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση των συνφάνταρων.
Δίκτυο Σπάρτακος: Να αυξηθεί στο ύψος του Βασικού ο μισθός-κοροϊδία των φαντάρων
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερών Φαντάρων Σπάρτακος με πρόταση-ψήφισμα που ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά 65 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών, δίνει το 2,4% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, οργανώνει πανάκριβες διεθνείς ασκήσεις (ΗΝΙΟΧΟΣ 2022) πρόβα τζενεράλε για ιμπεριαλιστικούς πολέμους ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη και παράλληλα να επωφεληθεί το ελληνικό κεφάλαιο από τις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως αναλώσιμους, βαθαίνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, που πολύ συχνά οδηγεί σε ατυχήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Δίκτυο όπου επισημαίνει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια για τα πλοία τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία ΚΤΕΛ και τα κόμιστρα ταξί.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου