Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

3ο ΜΚ ΤΠ στρ Καβύλης Έβρου 3ο ΛΑΤ: Λιγότεροι από 5 φαντάροι σε Τάγμα με ατελείωτες Υπηρεσίες-τα βύσματα της ΝΔ που υπηρετούν;


ΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ;
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από συγγενή συνφάνταρου που υπηρετεί  στο 3ο ΜΚ ΤΠ στρατόπεδο Καβύλης Έβρου 3ο ΛΑΤ αποκαλύπτει αυτό που κρύβουν οι Υπουργοί Άμυνας και το θλιβερό αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Για να βολέψουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ευνοϊκές Μεταθέσεις και Αποσπάσεις έχουν αδειάσει τις μονάδες της παραμεθορίου.
Καλά, πλάκα μας κάνουν;
Για ποιο Τάγμα μιλούν;
Είναι δυνατόν η μονάδα να έχει λιγότερους από πέντε (5) φαντάρους;
Αυτή είναι όμως η Υποκρισία τους.
Αύξησαν τη θητεία στους 12 μήνες και βυσματώνουν τα γαλάζια παιδιά στις προνομιούχες θέσεις, συχνά δίπλα στα σπίτια τους.
Τι σημαίνει αυτό για τους υπόλοιπους που δεν ξεφτιλίζονται να βάλουν βύσμα;
Καταρχήν τρελές υπηρεσίες και εξαφανισμένες άδειες.
Συχνά κάνουν ένα διάστημα μεταξύ των 10 ή και 15 ημερών προκειμένου να βγουν από την πύλη της μονάδας και να χαρούν κάποιες στιγμές ελευθερίας.
Τεράστια οικονομικά έξοδα.
Μόνο να σκεφτεί κανείς το κόστος μετακίνησης σε κάθε έξοδο και τα κερατιάτικα που πρέπει να πληρώσεις σε ΚΤΕΛ ή ακόμη χειρότερα στο ΤΑΧΙ.
Οι στρατιωτικοί και οι αστοί πολιτικοί δείχνουν συχνά το χειρότερο τους εαυτό στους πλέον αδύναμους κοινωνικά.
Κάνουν ότι δεν ξέρουν ότι υπάρχει Κατ' Εξαίρεση Μετάθεση για τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.
Ο συγγενής μας αποκαλύπτει ότι στη μονάδα υπάρχει συνφάνταρος με μονογονεϊκή οικογένεια και πολύ άσχημη οικογενειακή κατάσταση.
Γιατί δεν έχει πάρει Κατ' Εξαίρεση Μετάθεση;

Θα μας απαντήσει το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού;
Εμείς τον καλούμε άμεσα να φτιάξει τον φάκελο και να τον υποβάλλει στο Διοικητή για να το προωθήσει στη ΔΟΘ.
Καλούμε το ΓΕΣ και τους Αξιωματικούς επιτέλους να δείξουν ενδιαφέρον και να συνειδητοποιήσουν τι τραβά ο λαός μας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία που μας έμπλεξε η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.
Πρέπει να μπει ένα τέλος στην βυσματοκρατεία.
Ο Στρατός είναι ο πιο Διεφθαρμένος και Διαπλεκόμενος αστικός μηχανισμός.
Τι ξεφτίλα είναι αυτή;
Από τη μια μεριά τα γαλάζια παιδιά να λουφάρουν κανονικά και από την άλλη μεριά τα παιδιά λαϊκών οικογενειών  να Αδικούνται και να χώνονται συστηματικά.
Και οι Διοικητές να λένε τα γνωστά παραμύθια ότι μας χώνουν "γιατί δεν έχουν κόσμο", να βαράνε προσοχή στους Ανωτέρους και να κάνουν Καριέρα στην πλάτη μας.
Αντιμετωπίζοντας την προοπτική μιας Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που θα μας αφήσει ενθύμιο ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου