Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μητσοτάκης δίνει 600 ευρώ στους αστυνομικούς που δολοφονούν παιδιά-ούτε ένα ευρώ αύξηση στους φαντάρους των 8,7 ευρώ μηνιαίως

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης από την Τρίπολη ανακοίνωσε ότι δίνει μποναμά 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς εντός του Δεκεμβρίου.
Είναι οι "Ήρωες Αστυνομικοί" του υπουργού ΠΡΟΠΟ του Θεοδωρικάκου που δολοφονούν παιδιά και εμπλέκονται σε βρώμικα κυκλώματα ναρκωτικών, τζόγου, εκμετάλλευσης γυναικών και παιδιών.
Είναι οι Λιμενικοί που βαρύνονται με καταγγελίες για απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις.
Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που εξαγοράζει ψήφους προεκλογικά και ενισχύσει το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας στρέφοντας τους πραιτοριανούς της εναντίον του εχθρού λαού, τους πρόσφυγες, μετανάστες και μειονότητες.
Είναι μια ακραία πρόκληση προς τον λαό μας που τον στέλνουν στο καλάθι του νοικοκυριού για να βρει διέξοδο από τα δεινά της Ακρίβειας
Και ταυτόχρονα τον υποβάλλουν σε άγρια έμμεση φορολογίας απαιτώντας το Υπουργείο Άμυνας από την οικογένεια του φαντάρου να πληρώσει 5000-6000 ευρώ, το κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας.
Μια αδίστακτη κυβέρνηση που εμπλέκεται σε όλους τους βρώμικους πολέμους ακολουθώντας πιστά τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Την ίδια περίοδο η κυβέρνηση της ΝΔ, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων, δεν δίνει ούτε ένα ευρώ αύξηση στον άθλιο μισθό των φαντάρων, στα 8,7 ευρώ που μας δίνουν κάθε μήνα.
 
Το μεγάλο ζήτημα είναι να Μπλοκάρουμε την Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση των συνφάνταρων.
Δίκτυο Σπάρτακος: Να αυξηθεί στο ύψος του Βασικού ο μισθός-κοροϊδία των φαντάρων
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος με πρόταση-ψήφισμα που ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά 65 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών, δίνει το 2,4% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, οργανώνει πανάκριβες διεθνείς ασκήσεις (ΗΝΙΟΧΟΣ 2022) πρόβα τζενεράλε για ιμπεριαλιστικούς πολέμους ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη και παράλληλα να επωφεληθεί το ελληνικό κεφάλαιο από τις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως αναλώσιμους, βαθαίνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, που πολύ συχνά οδηγεί σε ατυχήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Δίκτυο όπου επισημαίνει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια για τα πλοία τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία ΚΤΕΛ και τα κόμιστρα ταξί.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com    

1 σχόλιο:

  1. Απο αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν τουλαχιστον να πανε 200 ευρω σε καθε στρατιωτη,ωστε να μπορει να περνει τα βασικα και εκτος απο αυτο θα υπαξει ρολο και ψυχολογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή