Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Το Υπουργείο Άμυνας κρύβει τις Αυτοκτονίες-Δολοφονίες φαντάρων στον Στρατό και παραπλανεί

Την οργή όλων προκάλεσε η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για την τελευταία Αυτοκτονία του 19χρονου σμηνίτη Ζ.Μ.
Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 3
Δεκεμβρίου 2022, o σμηνίτης Ζ.Μ., ετών 19, ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION, τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, ευρισκόμενος εν υπηρεσία.

Δηλαδή για το ΓΕΑ δεν ήταν Αυτοκτονία;
Τι ήταν;
Ατύχημα;
Δολοφονία;

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση της ΝΔ προβάλλει το αισχρό δόγμα της Ατομικής ευθύνης.
Φταίνε οι φαντάροι για τα όσα παθαίνουν στον Στρατό.
Φταίει η κοπέλα....
Φταίνε οι "προβληαμτικοί" συνφάνταροι...
Φταίει η οικογένεια που μεγάλωσε μαμόθρεφτα...

Γιατί η τελευταία Αυτοκτονία του 19χρονου συναδέλφου έχει και ένα αρνητικό στοιχείο για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων:
είναι μια Αυτοκτονία που σημειώθηκε στην Πολεμική Αεροπορία!
Και αναρωτιούνται όλοι "αν συμβαίνουν Αυτοκτονίες και στην Πολεμική Αεροπορία" που θα φτάσουμε...

Με τον επικοινωνιακό τρόπο που επέλεξαν η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας να παρουσιάσουν την Αυτοκτονία, μένουν αμέτοχοι για τις Αυτοκτονίες στον στρατό, τους ατελείωτους θανάτους και τα συνεχή ατυχήματα.
Με Αυτό τον τρόπο προστατεύουν το Γόητρο του Στρατού.
Με αυτό τον τρόπο διαφυλάττουν  το κράτος Άμυνας Ασφάλειας που πολεμά τον Πούτιν και αντιμετωπίζει τον εργαζόμενο λαό ως Ασύμμετρη Απειλή, στρατολογώντας τα φτωχά παιδιά του λαού ως Μισθοφόρους Στρατιώτες για να τους στρέψει ενάντια σε πρόσφυγες και αγωνιζόμενο λαό, να τους στείλει στους βρώμικους πολέμους του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, να τους θυσιάσει στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου.

Όμως έχει σημασία να δείξουμε πως σαιτ που ασχολούνται με τον στρατό παρουσίασαν την είδηση της δραματικής απώλειας του συναδέλφου.
Το kranos.gr αναπαράγει την ανακοίνωση του ΓΕΑ και γράφει:
ΕΚΤΑΚΤΟ: Θάνατος Σμηνίτη εν ώρα υπηρεσίας

Την ίδια τακτική ακολουθεί το onalert.gr
Πένθος στην Πολεμική Αεροπορία: Στρατεύσιμος έχασε τη ζωή του σε υπηρεσία

Δυστυχώς και το alt.gr του ΚΚΕ επαναλαμβάνει τα ίδια. Καμιά ερμηνεία, κανένα σχόλιο, καμιά προσέγγιση που να παρεκκλίνει από την τοποθέτηση του ΓΕΑ

Θανάσιμος τραυματισμός σμηνίτη με όπλο
Θανάσιμος τραυματισμός σμηνίτη με όπλο

Ουσιαστικά έχει διαμορφωθεί ένα κυρίαρχο αφήγημα για τους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου που στηρίζουν όλα τα αστικά κόμματα εξουσίας, στο οποίο εντάσσεται το ΚΚΕ.
Η νεολαία θυσιάζεται για την εξυπηρέτηση αυτών των επικίνδυνων σχεδιασμών της αστικής τάξης, που συμπλέει με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
 
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Ετσι ειναι και μερικη παρακαλανε τους αγιους ολοι την ωρα να μην τυχει ,τιποτα σε αυτους την ημερα υπηρεσιας ωστε να μην δωσουν για ΕΔΕ αλλα και μαρτυρες .
    Δυστηχως αυτη που παρακαλανε αγιους ειναι η χειροτερη ολων,γιατι κανουν εξτρεμ Μπουλινγκ και δεν ξερουν ποτε να σταματησουν και σε αφηνουν μονο σουνα κανει την δουλεια για 3 ατομα που αυτο αν το εκανα εξω θα ειχανε κλειση επειδη δεν θα ειχανε πελατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή