Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ σε Φυλάκιο στον Έβρο: Λέβητας πετρελαίου δίπλα Πυρομαχικά-ατύχημα θα προκαλέσει το Θάνατο δέκα (10) νέων ανθρώπων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΆΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έφερε ξανά στο προσκήνιο τα δραματικά περιστατικά με την έκρηξη καυστήρα σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης που προκάλεσε τον θάνατο ενός συνφάνταρου.

Θα περίμενε κανείς ότι αυτό το δραματικό περιστατικό θα έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου και το Υπουργείο Άμυνας θα λάμβανε σοβαρά μέτρα προστασίας.
Όμως οι Υπουργοί και το Στρατιωτικό κατεστημένο συνεχίζουν να Αδιαφορούν για την Υγεία και την Ζωή των συναδέλφων και των χαμηλόβαθμων στελεχών που επανδρώνουν το Φυλάκιο στον Έβρο όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.
Εκεί που υπάρχει ένας λέβητας πετρελαίου σε απόσταση 30 εκατοστών να τον χωρίζει από πυρομαχικά και 10 ένστολους νέους ανθρώπους.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Το γνωρίζει ο Επιθεωρητής Στρατού;
Το βρίσκει λογικό και φρόνιμο να υφίσταται αυτή η κατάσταση;
Ο Αρχηγός ΓΕΣ Λαλούσης τι απαντά;
Δεν μπορεί οι Στρατηγοί να μην το ξέρουν.
Όλοι οι Αρχηγοί ΓΕΣ έχουν περάσει ως Διοικητές του Δ Σώματος Στρατού.
Αν δεν ξέρουν τι κατάσταση επικρατεί σο εν λόγω Φυλάκιο ας επικοινωνήσουν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ να τους πληροφορήσουμε.
Συνάδελφοι πρέπει να Αντιδράσουμε.
Μόνο εμείς, με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, την Αξιοπρέπεια, την Υγεία και την Ζωή μας.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου