Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

5η ΕΜΑ Μαθιάτης Κύπρος: Εξοντωτική τιμωρία συνφάνταρων γιατί γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τιμώρησαν εννέα (9) στρατιώτες που υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου με 15 μέρες φυλάκισης και επαναπατρισμό στην Ελλάδα διότι πάνω στην αλλαγή του χρόνου "1/1/2023 00:05" δεν ήταν στα κρεβάτια τους και έπιναν αλκοολούχο ποτό έξω από τα κτίρια των ιλών τους (ούτε ένα δάχτυλο ο καθένας).
Ενώ στο στρατόπεδο επικρατούσε εορταστικό πνεύμα από τις υπόλοιπες μονάδες.
Σύμφωνα με την καταγγελία υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν σαμπάνιες στο ελληνικό στρατόπεδο στην δεύτερη μονάδα που συν στρατεύεται με την 5η ΕΜΑ, με στελέχη και στρατιώτες να υποδέχονται το νέο έτος…
Αναφορές και γεγονότα από άλλα στρατόπεδα-μονάδες της Κύπρου να εμφανίζουν διασκέδαση με αλκοολούχα ποτά κατά την αλλαγή του έτους.
Απάνθρωπος διαχειρισμός σε εορταστικές περιόδους από την διοίκηση της 5ης ΕΜΑ!
Να αναφερθεί και το γεγονός ότι κατά μεγάλη χρονική περίοδο, το πρωινό γεύμα της μονάδας είναι ελλιπέστατο.

Οι αγανακτισμένοι στρατιώτες της 5ης ΕΜΑ!!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Και ενώ συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα ακραίου αυταρχισμού και οι συνφάνταροι τιμωρούνται με εξοντωτικές ποινές, στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης έχουν αποσπάσει χαμηλόβαθμο στέλεχος πάνω από τρία χρόνια (3) για να τους κάνει κοκτέιλ ως μπάρμαν.
Ο Στρατός "πουλά τσαμπουκά" στους φτωχούς φαντάρους και αυξάνει τα προνόμια των Αξιωματικών που μας τυραννούν και καταπιέζουν.
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
Οι Αξιωματικοί που μας Τιμωρούν και μας σχίζουν καθημερινά θα μας Διατάξουν να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τα ενεργειακά κοιτάσματα, τις ΑΟΖ και τα συμφέροντα των πλουσίων.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ

   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου