Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Στρατός Ξάνθη: νεοσύλλεκτος ζήτησε να κάνει 9μηνο και τον άφησαν σε στρατόπεδο της Ξάνθης για να υπηρετήσει 12μηνο

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο γιος μου παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2022 στην Ξάνθη.
Ενώ δήλωσε ότι θέλει να υπηρετήσει εννεάμηνο τον έβαλαν δωδεκάμηνο στην Ξάνθη.
Προκαλώντας μας μεγάλα προβλήματα.

Πολλές είναι οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ σχετικά με την Αδικία και την Αυθαιρεσία που διέπουν τις Τοποθετήσεις, τις Αποσπάσεις και τις Μεταθέσεις.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο αύξησαν την υποχρεωτική στράτευση στους 12 μήνες αυξάνοντας τα οικονομικά βάρη της λαϊκής οικογένειας.
Αντιλαμβανόμενοι τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που προκαλεί ο Στρατός, καθώς το Υπουργείο Άμυνας αρνείται να αναλάβει το οικονομικό κόστος της στρατιωτικής στράτευσης που μας υποχρεώνουν να κάνουμε, προκείμενου να κάμψουν και να περιορίσουν τις κοινωνικές αντιδράσεις απέναντι στην αύξηση της θητείας τονίζοντας ότι οι συνφάνταροι θα μπορούν να δηλώνουν αν θέλουν να κάνουν 9μηνο ή 12μηνο.
Η κυβέρνηση επομένως έχοντας καταφέρει να αυξήσει την παραμονή στα σύνορα από έξι (6) σε εννέα (9) μήνες, προπαγάνδισε την κοινωνική της ευαισθησία.
Οι φαντάροι επομένως έχουν να συνυπολογίσουν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που έρχεται βίαια να ανακόψει η Υποχρεωτική Στράτευση και από την άλλη μεριά το σοβαρό οικονομικό κόστος της θητείας που υπολογίζεται σε 5000 έως 6000 ευρώ.
Και εδώ μπαίνει το μέσον, οι άθλιες πελατειακές σχέσεις, που όσο πλησιάζουν οι εκλογές η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας βολεύουν όσο και περισσότερα κομματικά παιδιά.
Στρατιώτες ψηφοφόροι ή μέλη των ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-ΝΔ που χάνονται σε προνομιακές σχέσεις, ΄συχνά εξαφανίζονται από τις μονάδες, απολαμβάνουν απίστευτο αριθμό εξόδων και αδειών.

Εμείς απαιτούμε ίσους όρους Στράτευσης για όλους.
Να ικανοποιούνται τα αιτήματα των φαντάρων.
Μείωση της Στρατιωτικής θητείας στους έξι (6) μήνες για όλους.
Το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει το οικονομικό κόστος της στρατιωτικής θητείας και να αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στο ύψος του βασικού μισθού.
Είμαστε ενάντια στην Υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία.
Καλούμε την νεολαία να μην Καταταγεί ως Μισθοφόρος Στρατιώτης, να μην επιλέξει να γίνει Τραμπούκος Ματατζής-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, να μην ταυτιστεί με την εγκληματική συμπεριφορά των αισχρών Επαναπροωθήσεων Λιμενικού και Συνοριοφυλακής.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου