Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Κ.Ε.ΠΒ Θήβας: Παγωμένοι φαντάροι εξαιτίας της ανύπαρκτης θέρμανσης!

Μια ακόμη Επιστολή Καταγγελίας συνφάνταρων που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποδεικνύει την άθλια πραγματικότητα του Στρατού.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο που μπουκώνεται με αυξήσεις συντάξεων και επιδομάτων, περικόπτουν τα κονδύλια για τους φαντάρους και τους πετούν σε στρατόπεδα όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες Υγιεινής και Καθαριότητας.
Χωρίς φαγητό, νερό και θέρμανση.
Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ των συνφάνταρων από το ΚΕΠΒ Θήβας διαβάζουμε:
Στο ΚΕΠΒ Θήβας και πιο συγκεκριμένα στον όροφο της Β Πυροβολαρχίας, μετά τις 18.00 μ.μ. έχει απίστευτο κρύο στους θαλάμους.
Τα καλοριφέρ υπολειτουργούν για ελάχιστες ώρες.
Οι συνθήκες είναι άθλιες.
Απαιτούμε να παρέμβει επιτέλους η Διοίκηση και να δώσει λύσεις.
Μας Υποχρέωσαν να κάνουμε στρατιωτική θητεία και μας έχουν Παγωμένους!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά ο Ταξίαρχος Διοικητής του ΚΕΠΒ;
Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού είναι ενήμερος για αυτά τα προβλήματα;

Συνάδελφοι, πλέον πρέπει να διεκδικήσουμε τα Αυτονόητα.
Όμως η κυβέρνηση με σχέδιο και με οργανωμένο τρόπο μεταφέρει το κόστος της θητείας στις πλάτες μας και των οικογενειών μας.
Πρέπει να αντισταθούμε.
Αδιαφορούν για εμάς όλοι: Υπουργοί, Στρατηγοί, Διοικητές.
Μόνο με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να διεκδικήσουμε και να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Η κυβέρνηση της ΝΔ το μόνο που νοιάζεται είναι να βολέψει τα κομματόσκυλα των ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ και επίσης να προχωρά σε πολεμικούς εξοπλισμούς πολλών δις ευρώ, ενώ προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες ΕΠ.ΟΠ-ΟΒΑ.
Σκοπός τους να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πλουσίων, να διεκδικήσουν ΑΟΖ-Ενεργειακά Κοιτάσματα, ακολουθώντας τους Αμερικανούς και ΝΑΤΟ στους επιθετικούς τους σχεδιασμούς, αναβαθμίζοντας την πολεμική συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην νέα Αρχιτεκτονική Ασφάλειας των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης.
Αυτές τις ταξικές, επιθετικές και επεκτατικές επιλογές του ελληνικού κεφαλαίου πληρώνει ο λαός μας και η νεολαία με Κόπο και Αίμα.   Συνεχή τα σοβαρά ατυχήματα, οι Θάνατοι, οι Αυτοκτονίες.
Συνάδελφοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την κυβέρνηση της ΝΔ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου