Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Αξιωματικός Υπηρεσίας σκότωσε φαντάρο που φυλούσε σκοπιά!

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε έπειτα από ανταλλαγή πυρών σε αεροπορική βάση στην πόλη Βίνερ Νόισταντ στην Αυστρία, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας. «Στην αεροπορική βάση στο Βίνερ Νόισταντ, ο στρατιώτης στη σκοπιά σκοτώθηκε και άλλος ένας στρατιώτης τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών λίγο πριν από τις 07:00 σήμερα», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου.
Το αυστριακό πρακτορείο APA μετέδωσε, επικαλούμενο πληροφορίες από σχετικές δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του αυστριακού Υπουργείου Άμυνας, πως ο στρατιώτης που ήταν σκοπιά άνοιξε πυρ κατά στη διάρκεια ενός διαπληκτισμού με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, ο οποίος αφού τραυματίστηκε, εκτίμησε ότι απειλείται η ζωή του και ανταπέδωσε πυρά σκοτώνοντας τελικά τον 20χρονο στρατιώτη με το υπηρεσιακό του πιστόλι.
Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για την συλλογή αποδεικτικών στοιχείων ώστε να γίνει γνωστό ακριβώς το τι συνέβη στο περιστατικό, ενώ έχουν ακόμα προγραμματιστεί και ανακρίσεις για τυχόν μαρτυρίες.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει επισημάνει ότι πολλές φορές η συμπεριφορά των στελεχών που κάνουν "έφοδο" στους φαντάρους που εκτελούν καθήκοντα φρούρησης είναι επιθετική, εριστική, επικίνδυνη.
Πρόσφατα είχαμε την Αυτοκτονία 19χρονου συνφάνταρου στην Πολεμική Αεροπορία.
Ένα γεγονός που επιχείρησε να υποβαθμίσει το ΓΕΑ ώστε να διαφυλάξει το Γόητρο του Στρατού.
Συνεκτιμώντας ταυτόχρονα και τις κρίσεις των Αξιωματικών που έπονται...
Σε ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρχαν μαρτυρίες που συσχέτιζαν την Αυτοκτονία του συναδέλφου με την επιθετική συμπεριφορά Αξιωματικών και ιδιαίτερα με την Αυθαιρεσία, την Επιθετικότητα και την Εκδικητικότητα τους όταν πραγματοποιούσαν εφόδους στις Σκοπιές.
Φυσικά το ΓΕΑ ακόμη να απαντήσει....
Κατά τ' άλλα κάνει έρευνα για να διαπιστώσει το τι έγινε...
Συνφάνταροι, εγκληματούν εις βάρος μας.
Πρέπει να Αντιδράσουμε.
  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου