Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνα: Άθλιοι απέναντι στους συνφάνταρους, Αισχροί απέναντι στους γονείς- ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς μόνο φωτογραφίες ξέρει να βγαίνει;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Μια ακόμη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το ΚΕΤΘ Αυλώνα 
Ίσως η χειρότερη εμπειρία της ζωή μας όλων εκεί μέσα.
Το φαγητό απαράδεκτο:
ώμο κρέας, 
πλαστικά μέσα στο κοτόπουλο, 
ψωμί μιας εβδομάδας,
με αποτέλεσμα να πλουτίζει το ΚΨΜ από τους στρατιώτες που λαμβάνουν μηνιαίες αποδοχές 8,71€ τον μήνα. 
Απαράδεκτες ατομικές μερίδες, με αποτέλεσμα να πετιέται τεράστια ποσότητα φαγητού! 
Απαράδεκτες εγκαταστάσεις, χαλασμένο καλοριφέρ! 
Μηδενική πίεση του νερού για μπάνιο.
Μας είχανε πάρει τα κινητά και μας τα έδιναν μία (1) ώρα την μέρα σαν να μας έκαναν χάρη, ενώ ήμασταν απλός λόχος φαντάρων που έχουν μπει για να υπηρετήσουν την πατρίδα όσο είμαστε υποχρεωμένοι και να συνεχίσουμε την ζωή μας! 
Καμία εκπαιδευτική κατάρτιση κάποιων εκπαιδευτών με αποτέλεσμα βρισιές και κραυγές για να υπακούσουμε ! 
Πεθαίναμε από το κρύο γιατί κλείνανε την θέρμανση και μας άνοιγαν μια (1) ώρα όταν ξυπνούσαμε και μία (1) ώρα πριν κοιμηθούμε για να μην το καταλάβουμε! 
Το κερασάκι στην τούρτα , μετά την ορκωμοσία αφού έπρεπε να σεβαστούμε τους γονείς μας και να είμαστε αγέρωχοι, αμίλητοι, ανέκφραστοι μετά από τόση εκπαίδευση σε κακουχίες , ενώ τους βγάλαμε ασπροπρόσωπους , σεβάστηκαν τόσο πολύ τους γονείς μας και τους έκαναν να περιμένουν τέσσερις (4) ώρες στο κρύο από την ώρα που τελείωσε η ορκωμοσία για να μας δώσουν την κατάσταση επιβίβασης, ώστε να βαρεθούν οι μισοί και να φύγουν και να μην τα παραλάβουν !

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες των Νεοσύλλεκτων της Α ΕΣΣΟ που ορκίστηκαν πρόσφατα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα;
Τα γνωρίζει όλα αυτά ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς που παρέστη στην τελετή Ορκωμοσίας ή πήγε μόνο για να βγει φωτογραφίες για το kranos.gr;

Για μια ακόμη φορά ο Ελληνικός Στρατός αποδεικνύεται "κομματικό μαγαζί" της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ένα από τα πιο χυδαία τμήματα του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας που στρέφεται ενάντια σε φαντάρους και γονείς, τους οποίους εκμεταλλεύεται οικονομικά-εργασιακά και τους καταπιέζει.
Πρέπει να Αντισταθούμε. 
Συνφάνταροι ελάτε να συνεχίσουμε στις μονάδες όπου θα πάρετε μετάθεση τον αγώνα που αρχίσατε στο ΚΕΤΘ Αυλώνας. 
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, 
να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, 
να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας 
και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερών Φαντάρων Σπάρτακος ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ
Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να αντισταθούμε στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την πολεμοκάπηλη κυβέρνηση, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

1 σχόλιο:

  1. Είναι απλά τα πράγματα πρέπει να έρθουν μάγειρες όχι 1 η 2 αλλά 4 όταν υπάρχουν μεγάλες σειρές και δεύτερον για την ποιότητα του φαγητού αλλά και ποσότητα πλέον ,γιατί πάνω κάτω μερική μάγειρες που πάνε για θητεία δεν ξέρουν να γράφουν (έτσι λένε μερική) όπως έλεγε μια παλιά μου σειρά και στην τελική ήτανε ψέματα...και το έκανε επίτηδες για να μην κάνει υπηρεσία μάγειρα αλλά μόνο πρωινή βοήθεια και μετά έβγαινε κάθε μέρα έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή