Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Γ Σώμα Στρατού: Σιγά μην ταΐσουμε τους κωλόΤουρκους...

Σε αυτόν τον Τούρκο συνάνθρωπο, στον κατεστραμμένο πατέρα που κρατά το χεράκι του πεθαμένου κοριτσιού του, ο Ελληνικός Στρατός δείχνει το πραγματικό, απαίσιο μισαλλόδοξο πρόσωπο!
Η έκφραση Αλληλεγγύης του λαού μας στον φίλο Τουρκικό λαό που δοκιμάζεται με τον πιο άγριο τρόπο αποκτά πολύ μεγάλες διαστάσεις.
Μόνο από δήμους του λεκανοπεδίου και την Περιφέρεια Αττικής γέμισαν 160 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ στον Δήμο Αθηναίων έχουν συγκεντρωθεί 1.000 κιβώτια με τρόφιμα-φάρμακα και 2.000 σακούλες με ρούχα.
Σύμφωνα με τον Πάνο Παπανικολάου, Γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, 140 γιατροί και νοσηλευτές απάντησαν θετικά στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και δήλωσαν πρόθυμοι να προφέρουν ιατρική βοήθεια στους λαούς σε Τουρκία και Συρία.
Συνφάνταροι αποδέχτηκαν το κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και προσφέρουν οικονομική βοήθεια.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Καλούμε τους φαντάρους να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους λαούς Τουρκίας και Συρίας


Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στον Ελληνικό Στρατό.
Εκεί κατοικεί το Μίσος, η Παλιανθρωπιά και η Εθνικιστική Τύφλωση.
Πρόσφατα υποβλήθηκε σχετικό αίτημα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας με τη μορφή τροφίμων από τα αποθέματα των μονάδων που ανήκουν στο Γ Σώμα Στρατού και στην Α' Στρατιά.
Τρόφιμα μάλιστα που τείνουν στην λήξη τους, όπως λάδια κλπ.
Ποια ήταν η απάντηση;
Σιγά μην ταΐσουμε τους κωλόΤουρκους...

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Πέρα από τα παραμύθια των δημοσιογράφων παπαγάλων της αυλής του Υπουργείου Άμυνας, υπάρχει η αισχρή πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού και των Αξιωματικών του.
Θαυμάστε τους... 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου