Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Η επιλογή να γίνεις Επαγγελματίας Οπλίτης είναι Εγκληματική: Αλήθειες για τις Ειδικές Δυνάμεις που όλοι κρύβουν!

Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια προπαγανδίζουν την κολοσσιαία ενίσχυση του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας.
Δίπλα στους χιλιάδες Αστυνομικούς, τους Λιμενικούς και Συνοριοφύλακες, έρχεται να προστεθεί η  Πρόσληψη 2.900 Επαγγελματιών Οπλιτών.
Διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα:
Στο υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται εντός των ημερών να υποβάλει αίτημα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, για την πρόσληψη 2.900 επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ) εντός του 2023, ενώ για την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων έχει προγραμματιστεί η πρόσληψη 8.000 ΕΠΟΠ και 5.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) σε βάθος πενταετίας. 
Παράλληλα, εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 1.438 σπουδαστών στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ).

Αυτά μας γράφουν οι περισπούδαστοι δημοσιογράφοι της αυλής του Μαξίμου και του Υπουργείου Άμυνας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επιλέγει να αποκαλύψει αυτά που μας κρύβουν.
Καταρχήν, για την επιλογή των Υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. κυριάρχησε το βύσμα, το ρουσφέτι, το κυνήγι της ψήφου. 
Αηδιαστικοί πρωταγωνιστές αστοί πολιτικοί, στρατιωτικοί, δήμαρχοι, παράγοντες της Εκκλησίας, χωρίς να σημαίνει ότι μερίδιο ευθύνες δεν έχουν οι υποψήφιοι και οι οικογένειες τους.
Σε δεύτερο επίπεδο πρέπει να τονίσουμε ότι σε καμιά περίπτωση οι νέοι δεν κατατάσσονται ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ένοπλες Δυνάμεις "γιατί αγαπούν την Πατρίδα". 
Την σταθερότητα και επαγγελματική αποκατάσταση διεκδικούν, τη Μονιμότητα στο Δημόσιο θέλουν, αυτή που Υποκριτικά βρίζουν όσοι δεν την έχουν και πρώτοι οι πολιτικοί της ΝΔ που την  τάζουν για να αρπάξουν ψήφους!
Είναι χαρακτηριστικό, ότι εξαιτίας της μαζικής φυγής υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. λόγω της βαναυσότητας της Εκπαίδευσης, μπήκαν στον Στρατό οι επιλαχόντες που αρχικά είχαν κριθεί ακατάλληλοι και "έπεσε γραμμή" να χαλαρώσει η πίεση μην τυχόν και τους μείνει κανένας ΕΠ.ΟΠ.
Σε ένα τρίτο επίπεδο αξίζει να δείξουμε το πως σκέφτονται οι νέοι ΕΠ.ΟΠ. και τι επιδιώκουν.

Α. γνωρίζουν ότι είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης του Ελληνικού Στρατού. Ότι όλοι τους συχαίνονται και δεν τους υπολογίζουν.
Καταρχήν, σου λέει "θα φιδιάσω", "θα κρυφτώ και δεν θα δίνω αφορμές". Θα κυνηγήσω φαντάρους, θα είμαι σκληρός εκεί που με παίρνει!
Επίσης, θα κάνω κάθε βαναυσότητα εις βάρος προσφύγων-μεταναστών, για να φανώ στα μάτια των Ανωτέρων και να πάρω τα Εύγε τους...

Β. Οι ΕΠ.ΟΠ. γνωρίζουν ότι τα χρήματα που τους δίνουν δεν τους φτάνουν.
Σκέφτονται λοιπόν να βάλουν ξανά βύσμα προκειμένου να πετύχουν μια τοποθέτηση κοντά στον τόπο κατοικίας. Το βύσμα θα μπει ξανά για να εξασφαλίσουν το Αμετάθετο.
Βεβαίως, όλοι αυτοί θα τους ακούσεις να μιλούν για την Αξιοκρατία, για την ανάγκη Αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, απαιτούν εξυγίανση και μιλούν με περιφρόνηση για το Δημόσιο...

Γ. Πολλοί από τους ΕΠ.ΟΠ. επιλέγουν για πάντα να ζήσουν έτσι.
Άλλοι όμως επιλέγουν να φύγουν από τον Στρατό στην 7ετία, όταν και κρίνονται αν θα μονιμοποιηθούν.
Τους βολεύει όμως να φύγουν από τον Στρατό.
Μην σας φαίνεται παράξενο.
Παίρνουν μόρια και προσδοκούν να μπουν στην Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και Συνοριοφυλακή.
Στολή Αλλάζουν, πάντα Υποταγμένοι και Αδίστακτοι απέναντι στους εργαζόμενους, την νεολαία, τους πρόσφυγες και τις μειονότητες. 
Ας θυμηθούμε ποιος Δολοφονεί ΡΟΜΑ με την κάλυψη της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Τέλος, αν φύγουν τότε από τον Στρατό θα πάρουν μαζί τους και ένα κομπόδεμα αρκετών χιλιάδων ευρώ που αντιστοιχεί στις ασφαλιστικές κρατήσεις των χρόνων που υπηρέτησαν ως ΕΠ.ΟΠ.

Δ. Οι πιο αισχροί είναι όσοι Κατατάσσονται ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ειδικές Δυνάμεις.
Στα προηγούμενα ταπεινά κίνητρα πρέπει να προσθέσουμε την φιλοδοξία να δράσουν επαγγελματικά στους ξένους Μισθοφορικούς Στρατούς.
Οι Έλληνες Μισθοφόροι θεωρούνται οι χειρότεροι αφού ούτε την κατάλληλη εκπαίδευση έχουν, ούτε την εμπειρία πολεμικών αναμετρήσεων.
Σκέφτονται επομένως οι ΕΠ.ΟΠ. των Ειδικών Δυνάμεων.
Θα καταταγούμε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου η εκπαίδευση έχει αναβαθμιστεί λόγω των συνεχών συνεκπαιδεύσεων με τους Αμερικανούς.
Θα πάμε κάποια αποστολή στο εξωτερικό (βλέπε Βαλκάνια, Σαουδική Αραβία, Μάλι κλπ) και όχι μόνο θα τα κονομήσουμε για να πάρουμε κανένα αυτοκίνητο, αλλά θα αποκτήσουμε και προϋπηρεσία.
Επειδή η αμοιβή των Μισθοφόρων που συνοδεύουν πλοία έχει μειωθεί πολύ, θα αναζητήσουμε το επαγγελματικό μας μέλλον στους ξένους Μισθοφορικούς Στρατούς.
 Ήδη Έλληνες Μισθοφόροι, πρώην στελέχη του Ελληνικού Στρατού πολεμούν στην Ουκρανία...

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό, την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Συνοριοφυλακή.
Να μην γίνει Μισθοφόρος Μπράβος των πλουσίων, των ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ.
Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα όλων των νέων και του κόσμου της εργασίας, να μπούμε μπροστά στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία χωρίς πολέμου, εκμετάλλευση και καταπίεση.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου