Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

XII Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού: Επικίνδυνη Άσκηση προ των πυλών απειλεί φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη

Για δεύτερη φορά, φτάνει ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που θίγει την σχεδιαζόμενη Επικίνδυνη Άσκηση, η οποία απειλεί φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη.
Είναι η άσκηση που XII Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού υλοποιώντας το Πολεμοκάπηλο όραμα της κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του στρατιωτικού κατεστημένου, που μας θεωρεί και αντιμετωπίζει ως Αναλώσιμους.
Μας γράφουν χαρακτηριστικά:
Ας μας αρρωστήσουν λοιπόν αφήνοντας μας έξω, μέσα στην παγωνιά, με τα καλοκαιρινά φθαρμένα σχοινάκια.
Τα οχήματα που το 78% είναι χωρίς τα κατάλληλα λάστιχα.
Που δεν προσφέρουν καμιά ασφάλεια στους επιβαίνοντας κινούμενα σε λάσπες και παγωνιές, με ελαστικά περασμένης ημερομηνίας.
Το ρητό των Διοικητών στα Τάγματα "μην τρέχετε και η Παναγία να βάλει το χέρι της...."

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Εμείς απαιτούμε την Ακύρωση της επικίνδυνης άσκησης.
Θυμίζουμε:
12η Μεραρχία: Βολεμένοι στη ζεστούλα τους Αξιωματικοί ετοιμάζουν ασκήσεις στους -2C για τους φαντάρους

Μια ακόμη φορά ο Καριερισμός πάνω απ' όλα.

Βολεμένοι στη ζεστούλα τους Αξιωματικοί σχεδιάζουν ασκήσεις μέσα στο ψόφο καθώς πλησιάζουν οι Κρίσεις τον Μάρτιο και πρέπει να δείξουν έργο στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Και για να ανέβουν αυτοί οι Αξιωματικοί στην Ιεραρχία θα πατήσουν πάνω στις πλάτες των φαντάρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών.
Η Πολεμοκαπηλεία και η Πολεμική Προετοιμασία ενός στρατού που πολεμά τους πρόσφυγες, θεωρεί την Ρωσία Εχθρό, και υπερασπίζεται τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού μας Απειλεί.
Απειλεί την Υγεία μας, Απειλεί την Ζωή μας.
Α και μετά θα κηρύξει "εθνικό πένθος" ΜΟΝΟ αν χαθεί κανένας Αξιωματικός και εκτιμά ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί πολιτικά η κυβέρνηση που ασύστολα περιφέρει την Εθνοκαπηλεία της, σπέρνοντας εθνικισμό και μιλιταρισμό!
Σε ανταποκρίσεις από τον Έβρο που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ διαβάζουμε:
Βάλθηκαν να αρρωστήσουν τον κόσμο.
Προετοιμάζονται για ασκήσεις στους -2C, έξω.
Και ξενύχτια απλήρωτα στο σχηματισμό (ΠΒ) της 12ης Μεραρχίας.
Ονειρεύονται πενθήμερα ασκήσεων στη 12η Μεραρχία το Φεβρουάριο του 2023, με εξοπλισμό καλοκαιρινό , με εκατοντάδες Ευέλπιδες και στρατιώτες.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το τελευταίο διάστημα καταγράφεται τεράστια πίεση λόγω της πολεμοκαπηλείας και της πολεμικής ετοιμότητας-Αξιόμαχου λόγω της έντασης του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και της εμπλοκής-συμμετοχής στο πόλεμο στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας.
Και αυξανόμενη επιθετικότητα από τους Αξιωματικούς που μέσω του Φόβου και της Τρομοκρατίας επιδιώκουν να επιβάλλουν την Υποταγή μας, ώστε να μετατραπούμε σε σκλάβους και Αναλώσιμους.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ
Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να αντισταθούμε στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την πολεμοκάπηλη κυβέρνηση, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου