Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Απεργιακός σεισμός την Πέμπτη – Ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση στις 11πμ στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Απεργιακός σεισμός την Πέμπτη – Ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση στις 11πμ στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Απεργιακός σεισμός σε όλη την Ελλάδα αναμένεται την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας και κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στη δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης, την συνενοχή στο έγκλημα της “αντιπολίτευσης” του ΣΥΡΙΖΑ και την λογική του κέρδους που είναι σύμφυτη με το κεφάλαιο και τους ιδιώτες τύπου Hellenic Train.

Η τραγωδία στα Τέμπη πυροδότησε το ξέσπασμα οργής της νεολαίας και όλου του λαού σε ένα τεράστιο κίνημα που εκδηλώθηκε σε όλη τη χώρα ειδικά την περασμένη Τετάρτη με γιγάντιες απεργιακές διαδηλώσεις, ένα κίνημα που πρέπει να δικαιωθεί και να νικήσει. Αυτή η κινητοποίηση υποχρέωσε στον καθορισμό της πανελλαδικής απεργίας από τις ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Αλλά για να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί πρέπει τα σωματεία και οι εργαζόμενοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Πολλά σωματεία καλούν σε ανεξάρτητη απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Μέχρι στιγμής καλούν τα σωματεία ΣΕΠΕ Κ. Σωτηρίου, ΠΕΝΕΝ, σωματείο εργαζομένων στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο ΣΥΒΧΨΑ, το κλαδικό σωματείο ιδιωτικής εκπαίδευσης ΣΕΦΚ, ο ΣΕΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου (Ανω Λιοσίων Ζεφύρι Φυλή), ο ΣΕΠΕ Αριστοτέλης.
Επίσης στην πλατεία Κολοκοτρώνη καλούν και τα σωματεία εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο και το Ασκληπιείο Βούλας όπως και ο σύλλογος εργαζόμενων στο ΤΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου