Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Στρατόπεδο Δορίσκος Έβρου: Κατεβάζουν τα λεωφορεία στην Αθήνα για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου και απαιτούν να πληρώνουμε ΤΑΧΙ-ΚΤΕΛ στις εξόδους

Σύμφωνα με ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, στο Στρατόπεδο Δορίσκος του Έβρου έστειλαν, τα λεωφορεία στην Αθήνα για την μεταφορά προσωπικού που θα παρελάσουν 25η Μαρτίου. 
Για όσους όμως χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά μέσα των μονάδων από την Αλεξανδρούπολη υπήρξε η απάντηση "πάρτε ταξί ή ΚΤΕΛ".

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το κείμενο των συνφάνταρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας επιχειρεί να μετατρέψει την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου σε μια ανεπανάληπτη Εθνικιστική και Μιλιταριστική Επίδειξη προκειμένου να συγκαλύψουν το Έγκλημα στα Τέμπη.
Φορτώνουν το κόστος μετακίνησης σε φαντάρους και στελέχη, στο βωμό των επικοινωνιακών εκστρατειών τους.
Από την άλλη μεριά αποδεικνύεται ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε δίκιο που απαιτούσε και απαιτεί την δωρεάν μετακίνηση των σνφάνταρων κατά τη διάρκεια των Εορταστικών Αδειών.
Ο Στρατός έχει τα λεωφορεία για να το πραγματοποιήσει αλλά το Υπουργείο Άμυνας το Απαγορεύει.
Σε κάθε περίπτωση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί τη Δωρεάν Μετακίνηση των συνφάνταρων σε Άδειες και Εξόδους.
  Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να παλέψουμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και ρατσισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου