Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: Στις 30000 με 40000 ευρώ φτάνει η ανακαίνιση της οικίας του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου-βασιλικά Προνόμια!

Ποιος στην χάρη του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου...
Ούτε η βασίλισσα Αντουανέτα να ήταν!
Σύμφωνα με καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ η Διοίκηση του ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα ξοδεύει ένα τεράστιο ποσό της τάξεως των 30000-40000 ευρώ για να ανακαινίσει την Οικία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Φλώρου.
Γιατί δίνεται αυτό το τεράστιο ποσό;
Όταν μάλιστα η Οικία του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου είχε ανακαινιστεί και πέρσι;
Είναι τεράστια πρόκληση αυτές οι τρομερές σπατάλες όταν περικόπτονται οι μερίδες φαγητού των φαντάρων και η ποιότητα αποτελεί Αίσχος.
Είναι τρομερή πρόκληση αυτά τα Προνόμια του στρατιωτικού κατεστημένου, πολύ περισσότερο που η ανέχεια και η ακρίβεια πλήττει όλους μας και δεν ξέρουμε πως θα βγάλουμε τον μήνα.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε να σταματήσουμε άμεσα οι εργασίες.
Να καταργηθούν τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Αυτός είναι ο Στρατός το 2023.
Εκεί καταλήγουν οι τεράστιες θυσίες που υποβάλλουν τον εργαζόμενο λαό μας για τους πολέμους τους, το ΝΑΤΟ και για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πλουσίων.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr 

2 σχόλια:

  1. Εχω ακούσει οτι ο Γεεθα Φλωρος την εχει δει αυτοκράτορας μέσα στο υπουργείο και παριστάνει τον μπαμπούλα συνέχεια εκει μέσα, εχει γραμμένους κανονικά ακομα και τον ίδιο τον υπουργό και τον υφυπουργό!!! Ο τυπάς την εχει δει κιόλας και Ουκας.
    Γονείς μην στέλνετε τα παιδια σας στην Ευελπίδων να πληρώνονται με τα ματωμένα Ευρώ του Ελληνικού στρατιωτικού παρακράτους που το διοικούν κάτι τύποι σαν τον Φλώρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αλλα κράτη ανα την υφήλιο έχουν τακτικούς στρατούς και υποχρεωτική στρατιωτική θητεία αλλα δεν έχουν το χαλί την ξεφτίλα και την παρακμή της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή