Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας: Άθλια μαγειρεία, αισχρό φαγητό αλλά ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει για τα 5 δις δολ που χαρίζει στους Αμερικανούς για τα F35

Δεκάδες δις ευρώ για να το παίζει ο Μητσοτάκης Πολέμαρχος και οι φαντάροι είναι Νηστικοί!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τα μαγειρεία είναι ένα αίσχος.
Ελάχιστες μερίδες που δεν μπορεί να χορτάσει ούτε 5χρονο παιδί και εννοείται ότι εκτός από 1-2 φορές τη βδομάδα, τα φαγητά που μας δίνουν δεν τρώγονται ούτε από σκυλιά.
Στα μαγειρεία επικρατεί απίστευτη κατάσταση.
Δεν έχουν ούτε τα βασικά σκεύη, κουταλιά, πιρούνια κλπ.
Παρά τις υποσχέσεις που ακολουθούν τη δημοσίευση των καταγγελιών δεν έχει γίνει τίποτε.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Αυτή την Αθλιότητα ζουν οι φαντάροι στο ΚΕΤΘ Αυλώνας ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ πανηγυρίζει γιατί χαρίζει δεκάδες δις ευρώ στις πολεμικές βιομηχανίες αγοράζοντας F 35, κορβέτες και φρεγάτες, δίνοντας όπλα και πυρομαχικά στο ακροδεξιό καθεστώς της Ουκρανίας και προσλαμβάνοντας δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Δεν υπάρχουν γιατροί και εκπαιδευτικοί αλλά αυτοί προσλαμβάνουν Αστυνομικούς και συνοριοφύλακες, περιπολικά και μηχανές.
Και τα παιδιά μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ στα Τέμπη ενώ οι εργολάβοι και οι εταιρίες κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Πρέπει να αντισταθούμε.
Εργαζόμενοι και Νεολαία, με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Στο ΚΕΤΘ Αυλώνας μπορεί να μην έχουν κουτάλια και πιρούνια αλλά έχουν Τραμπούκους  Στρατιωτικούς στα μαγειρεία:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

1 σχόλιο:

  1. Καθολου απιθανο και γενικα το ιδιο ητανε για καποιο διαστημα και στην λεσβο αλλα υπαρχει έλλειψη στα μαχαιρια του μαγειρα και αυτα που υπαρχουν δεν παει κανενας να τα ακονισει ( βασικα δεν ξερει ουτε ο μαγειρας να το κανει και ειναι λίγη που ξερουν σωστα ) και πολυ λιγη περνουν πρωτοβουλια να καθαρισουν απο τα ατομα που βαζουν υπευθυνους η εστω να προσεχουν αλλα οτι υπαρχει ελλειψη αυτο ειναι σιγουρο .Ομως να το ζητανε με την σωστη ποσοτητα αλατιου και η κρινια οτι θελει αλατι ....γιατι βρε δεν βαζεις αλατι ,τοσο δυσκολο ειναι και αυτο πλεον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή