Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Το τραγικά προφητικό μήνυμα του προέδρου των Μηχανοδηγών

Το τραγικά προφητικό μήνυμα του προέδρου των Μηχανοδηγών
ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη ο Πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενιδουνιάς σχολίαζε με ανάρτησή του στο Facebook την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος.

Στο μήνυμά του ανέφερε: «Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό , οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;»

Μιλώντας μετά το τραγικό δυστύχημα στην ΕΡΤ ο Κώστας Γενιδούνιας ανέφερε: «Δε λειτουργεί τίποτα. Ούτε οι ενδείξεις, τα φωτοσήματα, ούτε ο έλεγχος κυκλοφορίας. Αν αυτά λειτουργούσαν οι μηχανοδηγοί θα βλέπαν την κόκκινη ένδειξη, τα τρένα θα σταματάγαν σε απόσταση. Μάλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε.
Ο ίδιος εξηγώντας ότι οι μηχανοδηγοί κινούνται στα «τυφλά», τόνισε ότι «οι πληροφορίες δίνονται από σταθμάρχη σε σταθμάρχη μέσω ασυρμάτου. Μας λέει ο σταθμάρχης στην ΑΘήνα θα πάτε μέχρι το Μενίδι, μετά μέχρι την Οινόη, συνολικά αυτό γίνεται 15 φορές από Αθήνα για Θεσσαλονίκη».
info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου