Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνα: Νηστικοί φαντάροι ζουν μέσα στα ποντικοκούραδα αλλά ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε Άλογα!

Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις αθλιότητες στο ΚΕΤΘ Αυλώνας και τις προετοιμασίες της Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου είναι συνεχείς.
Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε:

ΚΕΤΘ Αυλώνας και προετοιμασίες Παρέλασης 25ης Μαρτίου: ο άνθρωπος δεν έχει καμιά Αξία!



Σε δημοσίευμα του armyvoice.gr τονίζεται ότι ρίχνουν λεφτά για να παρελάσουν 10 άλογα στο Σύνταγμα την ώρα που οι στρατιώτες κοιμούνται αγκαλιά με τα ποντίκια.
Πακτωλός χρημάτων ρέει στον Αυλώνα για την «Ίλη Ιππικού» με τον 76χρονο Ταξίαρχο που επανέφεραν ως διοικητή, προκειμένου να βγάλουν στην παρέλαση 10 άλογα στήνοντας ουσιαστικά μια παράσταση όπως ακριβώς έκανε και η χούντα.
Βαδίζοντας στα χνάρια της χούντας το ΓΕΕΘΑ, θέλησε να μεταφέρει στη σημερινή κοινωνία αυτούς τους εορτασμούς και έτσι θα παρελάσουν και πάλι την 25η Μαρτίου άλογα αλλά και στολές από όλες τις εποχές της «πολεμικής αρετής των Ελλήνων».
Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει διαρκής χρηματοδότηση προς τον Αυλώνα, για να προετοιμαστούν τα άλογα για την παρέλαση, να πεταλωθούν και να μεταφερθούν δέκα στο Σύνταγμα.





Μάλιστα τα παρακολουθεί ιδιώτης κτηνίατρος και όχι κάποιος από τους κτηνιάτρους του Στρατού, με αμοιβή αρκετά τσουχτερή.




Παρέλαση 2023: Οι στρατιώτες στα ποντίκια
Την ίδια ώρα, οι στρατιώτες που θα παρελάσουν κοιμούνται κυριολεκτικά με τα ποντίκια στον Αυλώνα, όπως καταγγέλλουν με φωτογραφίες γονείς στρατιωτών που μεταφέρονται από τα νησιά στην Αθήνα για την παρέλαση.

Δείτε τι γράφουν στο Armyvoice.gr:

«Επιλέχθηκαν από τη μονάδα τους για την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, ενώ υπηρετούν σε μονάδα σε νησί.
Δυο εβδομάδες θα μένουν σε στρατόπεδο στον Αυλώνα σε άθλιες συνθήκες μέσα στα ποντίκια. Οι κουβέρτες που τους έδωσαν έχουν ακαθαρσίες ποντικιών όπως βλέπετε στη φωτογραφία.
Όλοι αυτοί οι επίσημοι στην εξέδρα που θα περιμένουν τον χαιρετισμό, θα άφηναν τα παιδιά τους να κοιμηθούν σε τέτοιες συνθήκες;
Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το αίσχος;
Ποιος δίνει εντολές και διατάζει και φοβούνται όλοι να μιλήσουν για να μην τιμωρηθούν;
Ποιος θα υπερασπιστεί αυτούς τους ανθρώπους;»
Παρέλαση 2023: Λεφτά για 10 άλογα – Οι στρατιώτες στα ποντίκια

Θα δώσει κάποιος πειστικές απαντήσεις στους γονείς γιατί προσέχουν τα άλογα περισσότερο από τους στρατιώτες;

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με συνεχείς καταγγελίες από μονάδες σε όλη την Ελλάδα αποκαλύπτει ότι το Υπουργείο Άμυνας έχει περικόψει τα κονδύλια για τους συνφάνταρους.
Αυτό μεταφράζεται σε άθλιες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, καθώς έχουν εξαφανιστεί τα καθαριστικά.
Σε ελλείψεις στη θέρμανση.
Στην προσφορά μικρών και απαίσιων μερίδων φαγητού.
Υποχρεώνοντας τους νηστικούς φαντάρους να αγοράζουν προϊόντα από το ΚΨΜ για να βγάζουν κέρδη οι μονάδες.
Στην πρωτοπορία αυτής της Αθλιότητας βρίσκεται το ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να αντισταθούν.
Ο Στρατός της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη, του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου και του αντιδραστικού στρατιωτικού κατεστημένου είναι Απειλή, καταρχήν για τους φαντάρους, τους εργαζόμενους, τους πρόσφυγες και τις μειονότητες.
Αυτοί δεν δίνουν καμιά σημασία στην Υγεία και την Ζωή μας.
Μας θεωρούν και αντιμετωπίζουν ως Δούλους και Αναλώσιμους.
Να Αντισταθούμε:
 Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να παλέψουμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και ρατσισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν είδη 2συομα με αναρρωτική άδεια που χτύπησαν από το άλογο και αυτό για γίνει μια παρέλαση χούντας και εκτός από αυτό δεν γίνεται να τα εκπαίδευση σε λίγο χρονικό διάστημα και να ρίχνει το βάρος στου επίλεκτους επιβάτες που πήραν και τα άλογα μερικά είναι άγρια αλλά μαμάς πούνε πόσα λεφτά δώσανε ,για αυτά τα άλογα.Η πραγματικότητα διαφέρει με την ταινία που νομίζουν ότι γίνεται γρήγορα η εκπαίδευση για μια παρέλαση και με κόσμο τα άλογα θα τρομάξουν και πολύ πιθανόν να υπάρχουν και άλλα θύματα έως τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή