Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Στρατόπεδο Γιαννούλη Αλεξανδρούπολη: Άλλη μια Αμερικανική βάση του θανάσιμου εναγγαλισμού σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς

Σύμφωνα με ανταποκρίσεις συνφάνταρων και χαμηλόβαθμων στελεχών, το τελευταίο διάστημα γίνονται αντιληπτές νταλίκες από Βουλγαρία και Ρουμανία που μεταφέρουν υλικά και σκηνές για ΗΠΑ στο στρατόπεδο Γιαννούλη Αλεξανδρούπολη.
Μάλιστα, φημολογείται ότι το στρατόπεδο Γιαννούλη που φιλοξενεί τους Αμερικανούς Μισθοφόρους Φονιάδες θα πάρουν 100% τη μονάδα που θα μετατραπεί σε βάση τους.
Η Αλεξανδρούπολη και κατ' επέκταση ο νομός Έβρου αποκτούν τεράστια σημασία για τις ΗΠΑ, καθώς αποτελούν ένα σημαντικό ενεργειακό πέρασμα, σημείο μετακίνησης στρατευμάτων και μέσων τόσο των ΗΠΑ, όσο και του ΝΑΤΟ.
Μια τεράστια βάση εξόρμησης στήνεται λοιπόν για να εξυπηρετηθούν οι αμερικανικοί επιθετικοί σχεδιασμοί σε Βαλκάνια, Μαύρη Θάλασσα και Ανατολική Ευρώπη.
Μάλιστα, το κλείσιμο των Στενών στην διέλευση πολεμικών πλοίων από το Τουρκικό κράτος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το ρόλο του Έβρου.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ ταυτίζεται με τους πλέον επιθετικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των ΗΠΑ, συμμετέχει με ολοένα πιο ενεργό ρόλο, προκειμένου να ικανοποιήσει τους στρατηγικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου.
Τα κέρδη των επιχειρηματιών βαφτίζονται "εθνικά συμφέροντα", απαιτώντας την ένταξη του λαού μας στην "εθνική ενότητα", επιβάλλοντας την εθνική συστράτευση!
Σχέδια πολέμου που κρύβουν τεράστιους κινδύνους για τον λαό μας.
Εδώ κρύβεται η αιτία των κολοσσιαίων πολεμικών εξοπλισμών και των προσλήψεων δεκάδων χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ-ΟΒΑ.
Ο λαός μας πρέπει να Αντισταθεί σε όλα αυτά και να Μπλοκάρει τη Μηχανή του Πολέμου.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου