Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Διεύθυνση Πυροβολικού ΓΣΣ: Ακροδεξιοί Αξιωματικοί απαιτούν να σταλούν Χαφιέδες για να ελέγχουν αν έχουμε βάλει σημαία!


ΦΩΤΟ από χουντικές γιορτές. Ποιος είπε ότι το αστικό κράτος δεν έχει συνέχεια;
Πρόσφατα, οι συνφάνταροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη είχαν την ατυχία να αποτελέσουν το κοινό "στο μάθημα εθνικιστικής διαπαιδαγώγησης" από Υψηλόβαθμο στρατιωτικό της Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού.
Ο Ακροδεξιός Αξιωματικός απαίτησε να βγουν Χαφιέδες στους δρόμους και αυτή τη φορά να ελέγξουν αν έχουμε βάλει σημαία!
Βλέπεις υπάρχει σχετικός νόμος από το αντιδραστικό ελληνικό αστικό κράτος που πρέπει να εφαρμοστεί επιτέλους σύμφωνα με τον εν λόγω στρατιωτικό.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Φυσικά, όλοι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν.
Η ακροδεξιά και πιο συγκεκριμένα φιλο-Χουντικοί στρατιωτικοί έχουν συγκεκριμένη δράση σε 194 MLRS Λαγκαδά, 193 MLRS Καβάλας και Διεύθυνση Πυροβολικού ΓΣΣ, η οποία έχει καταγγελθεί πολλές φορές αλλά τους καλύπτουν.  
Και τους καλύπτουν γιατί πολύ απλά αυτούς και τις εμετικές ιδέες τους χρειάζεται ο σύγχρονος στρατός που κυνηγά πρόσφυγες, συμμετέχει στον πόλεμο της Ουκρανία και αναζητά διευρυμένο πολεμικό ρόλο  στο πλαίσιο των επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Αυτούς χρειάζεται το αστικό κατεστημένο και η κυβέρνηση της ΝΔ για να διαδώσει τον Μιλιταρισμό και να προχωρήσει την Στρατιωτικοποίηση του λαού μας.
Βλέπεις, εκτός των άλλων, με τις Παρελάσεις και τις Μιλιταριστικές Επιδείξεις πρέπει να εξαφανιστεί το τεράστιο Έγκλημα τους στα Τέμπη.
Αυτοί είναι οι Εχθροί μας.
Μας Δολοφονούν στα σύνορα, στους χώρος εργασίας, στο Μάτι και στα Τέμπη για να αυξάνουν τα κέρδη τους, ενώ για την Ασφάλεια του αστικού κόσμου προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Αστυνομικούς, Στρατιωτικούς, Λιμενικούς και Συνοριοφύλακες.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Πρέπει να τους Ανατρέψουμε.
Με αγώνες μαζικούς και αποφασιστικούς.
Η Γαλλία των εκατομμυρίων εξεγερμένων ενάντια στον Μακρόν μας δείχνει το δρόμο....
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου