Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Πυροβολικό Φυλάκιο Κεφαλών Ικαρίας: στον Πούτσ@ μου κραυγάζει Αξιωματικός- Πουλούν τα τρόφιμα του συσσιτίου στο ΚΑΨΑ για να βγάζουν κέρδος από τους συνφάνταρους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τους συνφάνταρους που υπηρετούν στο Φυλάκιο Κεφαλών Ικαρίας είναι πολύ σοβαρή.
Απαιτούμε από τον Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, Διοικητή ΑΣΔΕΝ και γνώριμο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από το Γ Σώμα Στρατού και την ΛΑΦ Θεσσαλονίκης να την διερευνήσει.
Δεν είναι η μοναδική φορά που μας έρχονται παρόμοιες καταγγελίες.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι νηστικοί συνφάνταροι οι μερίδες φαγητού που προσφέρονται στους συναδέλφους είναι πολύ μικρές.
Τι συμβαίνει όμως;
Δεν αγοράζονται τρόφιμα με τα ώνια;
Αγοράζονται αλλά δεν πηγαίνουν στην σίτιση των φαντάρων, αλλά καταλήγουν να πουλιούνται στο ΚΑΨΑ που θυμίζουμε, απαγορεύεται να πουλά οτιδήποτε άλλο από καφέ.
Όπως τονίζουν αναφέροντας ένα παράδειγμα, όποτε έχουν τηγανιά, αντί να χρησιμοποιήσουν και τα τρία (3) κιλά κρέας, θα φυλάξουν το 1,5 κιλό για να το πουλήσουν ως σουβλάκια στους πεινασμένους φαντάρους στο ΚΑΨΑ!
Στο ΚΑΨΑ καταλήγουν και άλλα τρόφιμα από το συσσίτιο των φαντάρων:
ντομάτες, πατάτες κλπ.
Την Κυριακή προβλέπεται πίτσα.
Αντί για τις πίτσες όμως θα δοθεί στους συνφάνταρους κοτόσουπα και οι πίτσες για την σίτιση των συναδέλφων θα καταλήξουν να πουληθούν στο ΚΑΨΑ έναντι δύο (2) ευρώ.
Υπάρχει Ταμειακή Μηχανή;
ΟΧΙ...
Που πηγαίνουν αυτά τα κέρδη;
Ακόμη όμως και τα μπουκάλια το νερό που πρέπει να δίνονται στους φαντάρους, καταλήγουν να πουλιούνται στους φαντάρους για να βγαίνει κέρδος...
Για ποιους;
Η κατάσταση είναι τόσο τραγική για τους φτωχούς φαντάρους που δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν προϊόντα από το ΚΑΨΑ ώστε στελέχη που έχουν υπηρεσία, να φέρνουν φαγητό από το σπίτι τους, ώστε να προσφέρουν τις μερίδες που τους αναλογούν στους πεινασμένους συνφάνταρους! 

Οι φαντάροι όμως έχουν τεράστια παράπονα και για συγκεκριμένο Αξιωματικό.
Τους Βρίζει.
Τους Φωνάζει.
Τους Απειλεί.
Έχει καταντήσει πραγματικός Φόβος για όλους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν του απευθύνονται οι συνάδελφοι ζητώντας λύσεις στα προβλήματα που τους προκαλεί, αυτός απαντά:
στον Πούτσ@ μου οι φαντάροι... 

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;   
Τι απαντά ο Διοικητής;
Τα γνωρίζει όλα αυτά;
Συμβαίνουν όντως όλα αυτά στη μονάδα που διοικεί;
Τι θα πράξει για να σταματήσουν;
Κυρίως όμως τι θα πράξουμε εμείς, φαντάροι και γονείς για να βάλουμε ένα τέλος στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση της στρατιωτικής θητείας;
Συνφάνταροι πρέπει να Αντισταθούμε.
Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να παλέψουμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και ρατσισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου