Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Λέσχη Αξιωματικών σε μεγάλο νησί της ΑΣΔΕΝ: Μα τι κάνει τέλος πάντων ο Διοικητής; Με ποιανού τις πλάτες;

Πρόσφατα έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καταγγελία που στρέφεται εναντίον Διοικητή Λέσχης Αξιωματικών που βρίσκεται σε μεγάλο νησί και ανήκει υπηρεσιακά στην ΑΣΔΕΝ.
Ο Διοικητής αυτός που φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία να διατηρεί στενές σχέσεις με Υψηλόβαθμο πολιτικό παράγοντα του Υπουργείου Άμυνας απολαμβάνει πλήθος προνομίων και προβαίνει σε πολύ ακραίες αυθαιρεσίες.
Σύμφωνα με την καταγγελία "στεγάζεται εντός της λέσχης, φέρεται να τρώει και να πίνει τζάμπα εις βάρος των φορολογουμένων". 
Και συνεχίζει η καταγγελία: 
"Είναι γνωστές στην περιοχή οι συμπεριφορές του στους φαντάρους από τους οποίους ζητά "χάρες" για παραπάνω μέρες άδεια".
Από την άλλη όμως τους αποκαλεί "άχρηστους" και τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο. 
Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ, "οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στην Μεραρχία είναι πολλές, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Μας γράφουν:
"φαντάζομαι λόγω του βύσματος του παραμένει ακούνητος στη θέση του. Φαίνεται ότι γνωρίζοντας το κατάλληλο άτομο στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορείς να κάνεις ότι θες, ένα πραγματικό μάθημα για κάθε νέο που υπηρετεί υποχρεωτικά στον Στρατό".

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι κάνει η ΑΣΔΕΝ και η Μεραρχία;
Γιατί δεν παρεμβαίνουν;
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά η σκανδαλώδης Βυσματοκρατία και η Αυθαιρεσία που επικρατούν στις Λέσχες Αξιωματικών.
Το μεγαλύτερο Σκάνδαλο όμως είναι η ύπαρξη των Λεσχών Αξιωματικών, τα Προνόμια των Αξιωματικών, που βασίζονται στην ΔΩΡΕΑΝ εργασία των στρατιωτών.
Στρατιώτες όμως που δεν είναι άμοιροι ευθυνών καθώς είναι οι περισσότεροι Τσάτσοι και Γλύφτες, που αντί να αγωνιστούν συλλογικά για τα κοινά μας δικαιώματα που παραβιάζονται κατάφωρα από τους Αξιωματικούς στις μονάδες, κοιτάνε να βολευτούν δουλεύοντας ως άβουλοι και υποταγμένοι σκλάβοι στις Λέσχες Αξιωματικών.
Απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Να φύγουν τώρα όλοι οι στρατιωτικοί και οι φαντάροι από τις ΛΑΦ και να λειτουργήσουν με Πολιτικό προσωπικό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Κανενας δεν ανοικη στην Ασδεν υπηρεσιακα και να βρισκεται αλλα και να ασχολειται στην λεσχη δεν υπαρχει λογικη υπηρεσιακα με αλλα λογια ειναι βυσμα και εχει ακρες οικονομικα.Γιατι η δωροδοκια στο στρατο δεν λεει κανενας οχι ,ειδικα στο τζαμπα σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή