Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Να εξασφαλίσει ο Στρατός τη δωρεάν μετακίνηση των φαντάρων για τις εκλογές και ίδιες συνθήκες έκφρασης του εκλογικού μας δικαιώματος


ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να μετατρέψουν την ημερομηνία των εκλογών σε ημερομηνία Καταδίκης της Κυβερνητικής πολιτικής.
ΝΑ τους Μαυρίσουμε που Αύξησαν την στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες
ΝΑ τους Μαυρίσουμε που δεν μας έδωσαν ούτε ένα ευρώ αύξηση στο μισθό ξεφτίλα των 8,7 ευρώ
ΝΑ τους Μαυρίσουμε για την τεράστια οικονομική εκμετάλλευση καθώς όχι μόνο έχουμε αναλάβει το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης, αλλά και το κόστος συντήρησης των μονάδων και των υπηρεσιακών μέσων.
ΝΑ τους Μαυρίσουμε γιατί στον Στρατό κατά Τύχη Ζούμε αφού δεν υπολογίζουν την Σωματικής μας Ακεραιότητα και την Ζωή μας
ΝΑ τους Μαυρίσουμε για την απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση καθώς μας έχουν για Δούλους να τους Υπηρετούμε και να δουλεύουμε δωρεάν.
ΝΑ τους Μαυρίσουμε για την Αυθαιρεσία, την Επιθετικότητα, τον Αυταρχισμό, το Φόβο, την Τρομοκρατία, τη Βία και την Παραβίαση των Δικαιωμάτων μας.
ΝΑ τους Μαυρίσουμε για την εμπλοκή-συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας
ΝΑ τους Μαυρίσουμε για την ένταξη τους στα επιθετικά ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
ΝΑ τους Μαυρίσουμε γιατί μας Διατάζουν να Καταδιώκουμε πρόσφυγες και  Μετανάστες, για τα Τείχη του Αίσχους και τις Επαναπροωθήσεις   προκειμένου να υπερασπιστούν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο
ΝΑ τους Μαυρίσουμε που αντί να δημιουργήσουν θέσεις Αξιοπρεπούς Εργασίας σπέρνουν την εργασιακή ανασφάλεια και τις μισές δουλειές-με τη μισή αμοιβή-για σύντομο χρονικό διάστημα, εξαφανίζουν τη δημόσια δωρεάν Παιδεία-Υγεία και μας προτρέπουν να γίνουμε ΧΑΚΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, Μισθοφόροι Στρατιώτες, Μπράβοι των επιχειρηματιών, των επενδυτών και των ιμπεριαλιστών. 
ΝΑ τους Μαυρίσουμε και να παλέψουμε ενάντια στο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και τον αστικό στρατό που  αντιμετωπίζουν ως Εσωτερικό Εχθρό και Ασύμμετρες Απειλές τα κινήματα των εργαζομένων και της νεολαίας, τους πρόσφυγες και τις μειονότητες.

Απαιτούμε να μας δώσουν μια επιπλέον Κατάσταση Επιβίβασης για να μπορέσουμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.
Γιατί και στις εκλογές επικρατούν συνθήκες Αδικίας και Προνομίων.
Τα βύσματα της ΝΔ, ι εκατοντάδες τσάτσοι του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας ψηφίζουν στην εκλογική τους περιφέρεια, ενώ εμάς μας λένε να ψηφίσουμε στους Ειδικούς Εκλογικούς Καταλόγους.
Είναι ένας στυγνός τρόπος αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος  καθώς φοβούνται ότι η νεολαία θα τους γυρίσει την πλάτη. Και για αυτό μας θέλουν μαντρωμένους στα στρατόπεδα τους, μακριά από τις πολιτικές ζυμώσεις, περιχαρακωμένους, αποκομμένους, άρα πιο εύκολα χειραγωγήσιμους ώστε να  κατευθύνουν την ψήφο μας.

Η εκλογική μάχη είναι μια στιγμή της ταξικής πάλης.
Η προσπάθεια ενάντια σε όσους μαυρίζουν την ζωή μας είναι καθημερινή.
Είναι το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, η πάλη ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου